10 kasım LPG KABLO

Yoldaki toprak su çamur sesini siz de fazlasıyla hissediyormusunuz?

'Rio Forum - Club' forumunda riomert tarafından 24 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. ceratodream

ceratodream Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.295
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yıldırım yıldırım
    Araç Modeli:
    Cerato
    Rusyada cerato on davlumbaz gibi arka davlumbaz var hem ses hem curumeyi engelliyor.on davlumbazinda tam kapatani var.3d paspas ureten firma satiyordu.bu islemi yapmadan once basinli su ile yikamali sonrasinda ozel ses izalasyon kopugu var ondan sikildiktan sonra siyah boya spey var sonrasinda dawlumbaz takiliyo.ilk lada niva jeepler icin baslamislar.malum rusya soguk memleket araclari curuyo tuz du solusyondu donmayi engelleyen active maddeler aracin altini perisan ediyor

Cerato gold sports

2. pannoplia

pannoplia Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    benim araçta tek cam açıkken 120 ile giderken denizden gelen rüzgarın etkisiyle araba sallanıyordu :) bildiğin sallandı yani araba dedim lastik falan mı patlattım :D durdum baktım yani o derece sallandı araba... yeni olduğum için arabayla çözmem 2 3 dakika aldı :) sonra 2 camı açtım :D sanırım giren hava çıkamadığı için salladı :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 3 Mayıs 2014
  3. Alicanım

Alicanım

Alınan Beğeniler:
    14
    Yollarda giderken arabanın altına giren ufak taşlar veya başka şeylerden dolayı sesin gelmesi beni pekte rahatsız etmiyor.Bence bir çok araçta buna benzer sorunlar vardır.Bence araçlarda bu tür küçük sorunları abartmamak gerekir.Bir çok arabada çeşitli sorunlar mutlaka vardır.Sorunsuz araba yoktur.Mutlaka bir yerde bir sorun vardır,çünkü tüm arabalar insan yapısıdır olur böyle şeyler.

4. sungurhan

sungurhan Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    48
    Ses Yalıtımı yaptırıp Almıstım Servısten aracımı Faydasını goruyorum Yolda

Bu Sayfayı Paylaş