Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni rio sedan kullanıcılari

'Rio Forum - Club' forumunda enco59 tarafından 8 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Kardesim hakkında hayırlısı olsun. Sen arabadan soğumuşsun ne yapsa artık o araba sana yaranamaz.

2. Rio35

Rio35 Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    ARabadan soğumadım abi öyle birşey kesinlikle olamaz, önemli bir olay oldumu evime çok uzaksa gidemiyorum araba ile acil durumlarda çok evde kaldığım zamanlar oldu yakıt yüzünden sırf abi ama tüp konusunda ailemi ikna etmeye çalışıyorum edebilirsem rioyu bırakırmıyım yada bırakacak olsam alırken illa o diye ikna etmezdim onları ve riodan sonra o sınıfta hangi markaya gidersem gideyim riodaki sürüş zevkini bana vermicek o yüzden son çare tüp abi oda ikna edemiyorum onları :blink: Edemezsemde başka markalara bakmak zorunda kalıcam mecbur..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Ağustos 2013
  3. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    İbrahim ailen LPG yi monte edecek yene ve işçiliğe mi güvenmiyor?

4. enco59

enco59 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    8
    piskolojin bozulsun istemiyorsan hiç arabaya binmeyeceksin :blink: bu devirde.. dizelin bile 4.60 oldugu bir ülkede yasıyoruz 1 2 litre az yaksa ne olur cok yaksa ne olur :D

5. Rio35

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    Hakan abi aynen öyle eniştem bir sürü araba aldı sattı hepsinde de durmadan lpg ayarına götürdü.Onlarda istemiyor o yüzden bende lovato ege bölge bayiine yaptırırım yaptırtırsam.Evet insanlara güvenemiyorlar.Dandik işçilik piyasada çok biliyorsun.

Arkadaşımın c elysee aracı 19krş yakıyor :) benımki 33 kuruş yaktı geçen uzun yolda , Onunki şehir içi 25krş yakıyor rio 50-55krş az bir farkmı :) Arkadaşım benzın göstergesinın çok yavaş indiğini söylüyor ben ise 15 dk kullanayım bir çizgi iniyor.Morali bozuk geziyorum sürekli haliyle aynı paraya adam benım iki katım geziyor nerdeyse.

6. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Hayırdır kardeşim. Senden duymak şaşırttı beni. Yakıt konsunda çoksa sıkıntılı olmadığını düşünüyorum. Ben urfa silifke arası clio ile konvoy halinde gittim. Aynı yakıtı yaktik. Ortalamam 5.8 litreydi. Ki araç full yüklü halde. Bagaj aynı şekilde. Şehir trafiğinde ortalamam da 7 litre. Vites geçişini arabaya uyarak yaparsan far ediyor.

7. Rio35

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    İzmirde 8.2den aşağı indiremedim şehir içi oda ölü gbi gidince abi.Benden duymak şaşırtmasın dizelini getirmeyen kiaya kızmak lazım.Tüp taktırmayı düşünüyorum eğer tüp taktırabilirsem oda sorunsuz çalışırsa kullanmaya devam ederim tüptede sıkıntı çıkarırsa eğer satmak için elimden geleni yaparım son çare tüp.Arkadaşlarım dünyanın yolunu gidiyor dizellerle ben evden dışarı çıkamıyorum ve moralimide çok bozuyor bu ilk zamanlar koymuyordu yakıtı ama benzın 5.1 tL oldu:sad:

8. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Benzin fiyatı konusunda sonuna kadar hak veriyorum. Lpg yi bende düşünüyorum ama henüz erken diyorum kendi arabam için daha 10 bini deviremedik. Elyss le karşılaştırma arabani. Ben rio yu alırken o aracada baktım. Binen biner ama can taşıyoruz. Bunu unutmamak lazım. Lpg konusunu sende biliyorsun sağlam bir usta işi halleder. Neden dersen Serdar abi öyle diyor:)

9. Rio35

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    hasan abi bizde o yuzden bu aracı aldık araba maşallah köpek gibi her konuda milletin 10 ile girdiği kasislere ben 20 ile giriyorum bana mısın demiyor vallaha billaha yokuş yukarı dizel araçları solluyorum taksiciler falan uyuz oluyorlar bana peşime takılıyorlar ama rio yazısını okutuyorum onlara bide yetişebilseler :) Sadece yakıtından şikayetçiyim o kadar oda benzın fiyatı yuzunden vede çok nazar değiyor bu kialara herkes bakıyor be abi :( :thumbdown:

10. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    İbo bi ara arkamdan gelmek istermisin :D kardeşim sakın arabanı elden cıkarma..! varsın olsun az bin ama hakkını vererek bin:thumbup1:

11. Rio35

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    Arkadan gelmem kiacılarla trafikte can ciğeriz :p :thumbup1: Zaten öyle olacak ilk fırsatta tüpü taktırcam ama benzın göstergesinin indiğini gözümle farkediyorum malesef :(

12. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    eyw kardeşim yan yana gidelim en keyıflısı :thumbup1:

13. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Haklısın kardşim.İyi bir yere yaptırırsan memnun kalırsınız ailecek inşallah.

Bu Sayfayı Paylaş