Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Ceed euroncap'ten 5 yıldız aldı ...

'Cee'd Forum - Club' forumunda ReNe tarafından 30 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. turkeril

turkeril Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    92
    Gerçek Ad-Soyad:
    İlker TÜRKER
    Araç Modeli:
    Pg.308
    diıer yqzılanlara katılmakla beraber esc testinin normal bir aile aracı için yeterliden de öte iYi olduğunu düşünüyorum. dS4 spor sertliğinde bi araç, daha rijid olması doğal. Onun daha uysal versiyonu olan c4 ise esc testinde bu ceed'den daha kötü göründü gözüme.

2. ERSİN

ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
  3. maminci

maminci Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    10
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet Aminci
    Araç Modeli:
    Toyota corolla
    Bir gözlemi rakamlara dökmekteki yetersizlik ya da o rakamların gerçeklerle bağdaşmaması sanırım sorun, aslında ben de değerlendirmelerle rakamsal sonuçların pek uyuşmadığını düşünüyorum. En güzel örnek Ersin beyin verdiği gerçek kaza fotoğrafı.

Bekir Bey'e de katılıyorum çünkü bir çok testte şu sorun var: 'şu eksik bu yanlış ama 5 yıldız!', diğer taraftan bazı araçlarda da 'şöyle sağlam, böyle dayanıklı ama 4 yıldız !' Bu durumda 5 yıldız aldı çok iyi, 4 yıldız aldı kötü diyemiyosunuz .

Ben olsam sonuç değerlendirmesini yıldız olarak vermezdim, yıldız vermek ticaret ve reklam kokuyo, test sonucu oluşan hasarların fotoğraflarını ve ayrıntılı bilgilerini yayınlar yorumu kullanıcıya bırakırdım, böyle daha inandırıcı olurdu

DS4 e gelince kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki ani bir durumda videodaki gibi işime yarayacak sert bir süspansiyonu var ama günlük kullanımda beni rahatsız edecek kadar sert, inanın kasisten kaçmak için alt sokağı dolaştığım oluyo bazen, aracın sessizliğini ne kadar seviyosam süspansiyon sertliğini o kadar konforsuz buluyorum, spo bundan daha yüksek olmasına rağmen süspansiyonu daha yumuşak ayarlıydı ve yol tutuşu da bundan hiç geri kalmazdı..

Geri kalmazdı yanlış oldu, yol tutuşu daha iyiydi :)

4. cer.fire

cer.fire Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    41
    Gerçek Ad-Soyad:
    ömer oktar
    Araç Modeli:
    kia ceed sw crdi (2005 kia cerato crdi)
    yeni ceed sw eylülde ingilterede , ekimdede diğer avrupa ülkelerinde satışa sunuluyormuş. herhalde ülkemizede yakında gelir. sw olmasına rağmen çok şık duruyor

Bu Sayfayı Paylaş