O da en dip rakam..Net 8.6 lt de gordum performansli kullanimla..T Yakin zamanda tekrardan olcum yapacam ins sakin kullanim ve performansli kullanimla bakalim degerler nasil cikacak. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benım sakin kullanım sehir içi 5,5-5,7Lt şehirdışı 3,9-4,5Lt arası değişiyor..Performans kullanımı yok bırde
Bahsettigim 7.2lt yazilimsiz ve aracimda 205/40/17 lastik vardi..Kisa mesafelerde bahsettiginiz degerleri yakalamak mumkun. .Gerci sıcak havalarda bile yazilimli devirli kullanimla 8-9 lt civari gezilebilir. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir aracın yakıtı bence uzun yolda ölçülür, şehiriçi hiç bir zaman kıyaslama için kriter değildir. Kaldı ki +45HP yüklendi aracına, alışmanda lazım
Alıştım abi artık sadece lafı geldi diye konuşuyorum Uzun yolda gayet güzel tüketimi var,ş.içi etkenler sürekli değiştiği için dediğin gibi kıyaslama yapmak anlamsız oluyor. Aslanı besleyen yemini düşünmez hesabı
Dun aksam depomu bogaza kadar doldurdum depo baya boşalmis 49 lt aldi.. Elimden geldigince sakin kullanmaya dikkat ediyorum genel itibariyle yogun trafikte geciyo bakalim deneme sonucu ne cikacak GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi