Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Trafik Sigortası Ve Kasko Fiyatları

'Kasko, Sigorta, Devir İşlemleri' forumunda SoWaLYe tarafından 10 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. tuncelturan

tuncelturan Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    240 tl trafik sigortası 740 tl full kasko anadolu Sigorta dan yaptırdım. 10 yıldır ordan yaptırıyorum 35 plaka 2013 spo.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Hayırlı uğurlu olsun.

3. ubykh

ubykh Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.340
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hüseyin
    Araç Modeli:
    Cee'd 1.6 CRDi Otomatik
    Hayırlı olsun,

4. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Uygun fiyat hayırlı olsun

5. sercan_1363

sercan_1363 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    7
    Arkadaşlar bir Sigortacı olarak sigorta Hakkında istediğiniz konuda sizlere yardımcı olabılırım . Kafanıza takılan soruları sorabılırsınız .

ceratodream bunu beğendi.
  6. efdal

efdal Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    295
    Gerçek Ad-Soyad:
    İsmail MERMER
    Araç Modeli:
    2013 Kia Rio 1.4 hb Fancy (DİZEL)
    Kafama takılan bir soru var. Ben şimdi aracımla kaza yaptım ve 3.500 tl hasar oluşturuldu bu hasar kaskom bittiğinde etkilermi etkilerse ne kadar etkiler. bilgi verirseniz sevinirim.

7. ahmet bey

ahmet bey Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.055
    Gerçek Ad-Soyad:
    AHMET
    Araç Modeli:
    DOBLO 1,3 MULTİ CARGO
    sigortayı 300 yaptırıyosan en az 700 oldu kasko 1500 ise 2200 civarına fırlayacak örnek rakamlar sormak lazım

8. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    bence kasko aldı başını gitti.

9. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Ooooo uçtu fiyatlar desenize

10. sercan_1363

sercan_1363 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    7
    - Tabikide etkileyecektir . Kaskonuzuda etkıler ancak sıgorta ıslemlerınde yapılan hasarlar yas aracın yası sehır bunlar etkılı oldugu ıcın fıyatı kestırmek guc arkadasların soyledıgı gıbı bende tahmını bırer fıyat soyleyebılırım anca . En saglıklı yontemı kasko bıtınce guzel bir arastırma yapmak fıyatlar hakkında .

11. necomedia

necomedia Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    sizin işinizi at yarışlarına benzetiyorum biraz. büyük risk büyük para

aracı 3 yıldır kaskolatıyoruz; 1500-1000 hadi bu sene de 500 olsa (olmaz ya)

3000 lira 3 senede.

aracı zaten 18000'e aldık. ufak tefek hasarlar için de 3000 lira ödemek biraz abes. git doğrultmacıya yaptır işini 300-500 neyse....her sene kaza yapıyorsan zaten bence binme o arabaya. zaten her sene kaza yapsam kasko bu sefer ücretini yıllık 2000e çıkarıcaktır.

sözün özü; değeri 40000-50000 liranın altındaki araçlar için kasko yaptırmak biraz tuvalete tahtırevanla gitmeye benzemiyor mu sizce de ????

12. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Sadece ufak tefek hasarlar değilde: çalınma, pert, ölümlü kazalar, çekici gibi birçok faydası var. Tabi bunlardan ne kadar yararlanıyoruz. Ya bir gün olursa mantığı ister istemez kaskoya yönlendiriyor. Evet fiyatlar çok yüksek, ama riske alıp almamak bizim elimizde.

necomedia bunu beğendi.
  13. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    bu sene de kaskoyu yaptırdık hayırlısıyla.
    anadolu sigorta full kasko.
    geçen sene 1100 lira idi bu sene 1070 lira.
    trafik sigortasını henüz yaptırmadım ama o da maphfre genel sigorta 165 tl büyük ihtimalle.
    başımdan geçen enteresan olayı da sizinle ilk fırsatta paylaşacağım.
    kısaca şöyle diyeyim yenileme yaptırırsanız ve aynı acente yapıyorsa poliçe numaranızın değişmemesi gerekiyor. kesinlikle kontrol ettirin.
    mevcut acentem yüzünden 1400 liraya kasko yaptırıyordum az kalsın.

14. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Hayırlı olsun. şu poliçe numarası olayını biraz kfama taktım. Kısa sürede bakacağım. Hatta bizim sigortacı arkadaştan daha detaylı bilgi alırım.

15. Mahir

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    bu konuda haber bekliyorum ismail bey cok enterasan

16. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    O zaman size anlatmaya çalışayım.
    Malum en uygun kasko fiyatını bulmak için detaylı araştırma yapıyoruz hepimiz.
    İlk önce 2 senedir çalıştığım axenteyle görüştüm. Ne olursa olsun anadolu sigorta ile devam etmek istediğimi belirttim. Bundan sonra konuda geçen fiyatlar anadolu sigorta için olanlardır.
    Kendi acentem bana 1420 lira fiyat verdi. Ve hatta dedi ki kendi komisyonumu almam 1400 olur dedi. (20 tl kazanıyormuş benden) :)
    Sonra reklamlarını gördüğüm sigortam.net sitesinden form doldurdum. Geri dönüş yaptılar ve 1350 lira gibi bir fiyat verdiler. Ben araştırma için süre istedim.
    Derken bir tanıdık vasıtasıyla başka bir acente ile görüştüm. Bilgilerime baktı ve 400 tl hasar göründüğünü söyledi. Ben de doğru olduğunu söyledim. Sonra bu hasar neticesinde benim kadememi yükseltmediklerini söyledi. Ben de beniim tek hasar korumam olduğunu ve herhangi bir sorun yaşamayacağımı söyledikleri için kaskodan yaptırdığımı söyledim.
    Poliçemi kontrol etmemi söylediler ve ben de poliçe de aynen geçtiği gibi "TEK HASAR KORUMA" olduğunu belirttim.
    Ertesi gün aradıklarında benim sorunu düzelttiklerini ve 1070 lira fiyat çıktığını söylediler. Ben de sözlü olarak bu tespit ve fiyatınız için BU SENE SİZİNLEYİM dedim.
    Aradan bir gün daha geçti. Sigortam.net teki ısrarcı bayan aradı ve kaskonuz hayırlı olsun yaptırmışsınız bari trafik sigortasını biz yapalım dedi. Ben de henüz yaptırmadığımı sadece SÖZ VERDİĞİMİ söylememe rağmen ısrarla yaptırmış olduğumu söyledi.
    Görüşme bittikten sonra 1070 lira fiyat veren acenteyi aradım. Malum ben onlara bu sene sizinleyim demiştim. Benim kasko girişini siz mş yaptınız diye sordum. Ve hayır cevabını alınca şok oldum. Hatta benim için onu bile kontrol edip bana ekran görüntüsünü gönderdiler.
    Benim 2 senedir çalıştığım acente sistemde kayıtlı olan kredi kartı bilgilerimle kaskomu 1400 liradan onaylamış. Aradığımda inkar ettiler. Ekran görüntüsündeki poliçe numarasını verdiğimde ise "1400 lira uygun fiyattı siz zarara uğramayın diye onayladık" dediler.
    Tabi ben iptalini istediğimde nedenini sordular ve ben söylemedim. Sadece yaptırdığımda siz görürsünüz kime ve ne kadara yaptırdığımı dedim.
    İşin özü şu arkadaşlar. Benim mevcut acentem poliçe yenileme yapmayıp yeni poliçe girişi yapıyor ve benim hasarsızlık kadememi yükseltmiyor. Sonra anlayıp beni geri aradığında yaptırdığım acentenin yanlış yaptığını söylüyor. Ama şu bir gerçekki 2 senedir aynı olan poliçe numaram bu sene neden değişiyor.
    Poliçe numarası sadece acente değiştiğinde değişirmiş. Aynı acente tarafından yapılan poliçe numaraları aynı olurmuş,
    Biraz uzun oldu özür dilerim. Tabletten yazdığım için de cümle bozuklukları olabilir.
    Saygılarımla...

kiario63 bunu beğendi.
  17. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    işin garip tarafı adamlar kart bilgilerimizi saklıyorlar ! amman dikkat beyler bence kartları bankadan yenilemek lazım.

riocan

u_d_cicek bunu beğendi.
  18. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Genelde sigortacılar %6-10 gibi komisyon parası alırlar. Bazen bir sigortada ısrarcı davranırlarsa bilin ki %10 komisyon almaktadırlar. Yani sizden 20 lira kazanıyoruz demesi tamamen yalan.
    Bazı firmalar size denk gelen gibi, zamanı geldiğinde bilgilerden hemen çekim yaptırıyorlar. Bunlar çok güvensizler, bana denk gelmedi ama olsa hemen degıstiririm. Sahtekarlık yapıyorlar. Poliçe numarası meselesini soracağım...

u_d_cicek bunu beğendi.
  19. Mahir

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    ufuk bet cok sagolun bilgilendirme icin benimde yillardir gittigim sigortaci banada kazik attigi icin su sigirtami samsunda kestiriyorum

u_d_cicek bunu beğendi.
  20. pascalim

pascalim Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    2.947
    Gerçek Ad-Soyad:
    Orhan İLYASLI
    Araç Modeli:
    Ceed Consept Plus SW
    Herkes nereden götüreceğini şaşırmış. Hayırlı inşallah kullanamazsınız kaskonuzu

u_d_cicek bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş