teşekkürler arkadaşlar ; benimki sök tak sadece.. parçaları tanıyınca uyum sorunu problemi yaşamıyorum. bir ihtimal era direksiyon kumandalarını benim araca aktarma ihtimalin var alt yapı aynı olunca direksiyon müzik sistemi kumandasının %90 uyacağını düşünüyorum. parçaları sıfır olarak bulamadım ama çıkmacıdan bulup denemek istiyorum bakalım. sırada harita lambası var. şu tavan döşemesine kesik atma zamanı geldi umut yerimiz belli. yedek parça müsaait olunca buyur gel . aracı servis kısmına koymuyorum . şirket dışında..
teşekkürler ama direksiyon kumandası şuan sadece görsel olarak takılı. zemberek bağlantı soketi uymadığı için bağlantıyı bitirmedim.. soketleri kesmek istemiyorum.. uyumlu bir zemberek arıyorum
mustafa bey yanlış anlamazsanız size şöyle bir fikir sunsam. zembereği değiştirmek yerine kumandanın soketini değiştirebilirsiniz. soketçiler var çok uyguna yapıyorlar uyumlu soketi.
Tuna bey kumandada ekstra olarak bluetood olduğu için uyum sorunu çekiyorum. normalde sadece multimedya kumandasını bağlayabilirim..
Sendeki makara eger tek pinli ise sadece korna var.dort pinli olan direksiyon kumandali olan modeldir. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal direksiyon kumanda ucundaki soketin on pinli ise ona bulacagin makaranin bu seferse airbag baglatisi uymuyo bilgin olsun.tavsiyem sen dort kabloyu ikiye indir.sonrasinda direksiyon kumandasindaki direncleri degistir.sistem 3.5 volt ile calisiyor.her fonksiyonun direnc degeri farkli olmasi lazim.avometre ile her fonksiyonu teker teker olc.not et.sonra teker teker direncleri degis Sana ornek Ses arti 0.5 ohm Ses eksi 1 ohm SRC 1.5 ohm Kanal arti 2.1 0hm Kanal eksi 2.6 ohm Cep tel acma. 3.1 ohm Cep telefonu kapama kulaklik 3.6 ohm gibi Yani fulutte her bir notanin farkli ses vermesi gibi.orjinal sokette sag ve sok ayri kablolama var.saseleri ortak remote ground steering whell remote kontrole sag daki baglaniyo.soldaki de tel mute yazar ona baglaniyor anlatamasiysam ozelden bana ulas GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi