Bir arkadaşım lada samara marka aracına webasto markasından yaptırdı 6 yıl önce hala kullanıyor.Çok memnun bende baktım sunroofta tık yok saat gibi çalışıyor ve hızlıda tavsiye ederim.
Türkiye'de bu işi böyle yapacak usta var, fakat şu sonradan açma sunroofu ben yakıştıramıyorum, incecik cam, takla atsanız camın hiç bi koruması yok, güvenlik deseniz aracın kaza anında hayatınızı kurtaracak en önemli yerlerinden birini kesiyorsunuz, orjinal sunrooflu 2005-2009 ceratolar var fakat Türkiye'de mevcut değil Ayrıca Allah korusun ama attığınız ilk taklada o sunroof ordan fırlayacak, yazın yine bilgisayar başında vakit geçiriyorum gece saat 03:00 civarı, pat güm bi ses geldi, çıktım dışarı bir tane W210 kasa Mercedes evimin az ilerisindeki virajı alamayıp ortadaki çimenlik alana dalmış, sonra burnunu kayaya vurup takla atmaya başlamış, araç takla atarken patlayan sunroof camından araç sürücüsü fırlamış, en son kulağından kan geliyordu, inşallah hayatını kaybetmemiştir, fakat araç içinde alkol şişeleri mevcuttu, buda aracın fotoğrafı. Üye olduğum bir Mercedes forumuna yüklemiştim bu fotoğrafı, değişiklik isteyenler buyursun böyle bişey yapsın
Mehmet kardeşim bu tofask daki cam tavan gerçekten güzel öbür işe gelirsen takdir ilahi mercedes te ölen var tofask burnu bile kanamadan çıkan var
şimdi cam tavanın sunrooftan daha mı dayanıklı olduğu söyleniyor ? sunroof daha küçük bi alan değil mi ? ee neden sunroof malzemesi camtavandaki malzemeden yapılmasın ki ? yapılamıyor mu ?
cam tavanın açılıp kapanır olanlarının sunrooftan farklı olacağını sanmıyorum. ama komple cam tavan olup direkt şaseye bağlanıp sabitlenirse, hareketli parça daha az olacağı için daha sağlam olabilir
Cam tavan olsun normal tavan olsun allah korusun takla atma halinde hepsi sakat HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Panoramik cam tavanlı araçların ncap testi neden yok ? Hadi bakalım bu furya devam ederse illa testi yapılır buraya yazıyorum
Mahir Bey e katılıyorum.Zaten normal sac tavanların sacı da çok kalın değil.Panoromik camın materyali uygun malzemeden yapılırsa adı cam olsa bile sac kadar dayanıklı olabilir.