park asistanını bende kullandım. park fişi kesen görevlinin şaşkın bakışları altında 2-3 hamlede dar bir park yerine girdi gayet güzel çalışıyor.
Yahu bende bu özelliği vallahi unutmuştum ha..:blink::blush:..En kısa zamda ben de deneyeyim..Kullanayım diyemiyorum çünkü bulunduğum yerde her yer dikine..
Merhablar, Bagimlilik ve tembellik yapiyor Bir sure sonra nasilsa kendi ediyor deyip tembellige vuruyorsunuz
tahminime göre bu sensörler otomatik park asistanı için kullanılıyor. yan park sensörü diye bir kavram var mı bilmiyorum açıkcası ama dikkatinizi çektiyse ön park sensörü olan araçlarında nadiren yan tarafta sensör olur.bunu da otomatik park asistanına yoruyorum.araçta ön ve arka sensörler var diye geçer yan sensör demez bunları muhtemelen öne katmışlardır çünkü.
Cok keyifli bir ozellik..insan surekli yan par edilebilecrk yer bulmak istiyor..eglenceli..200 bin tl lik araclarda bile olmamasida ayri bir haz..
Kesinlikle ayni fikirdeyim ama 200 bin liralık araçlarda da bizde olmayan bircok özellik var Kullanmakta fayda görüyorum.
Bugün sportagemle park yeri arıyorum ve sonunda buldum dar bir yerdi park asistan tuşuna bastım yeri algıladı vites r dedi ve ellerimi bağladım bekliyorum dışarda ki 2 adama gözüm takıldı,beni izliyorlardı bian utandım sanki artistlik yapıyomuş gibi ama park yeri dardı,kendime güvenemedim ve 2-3 hamleyle güzel bir park ettim pardon sportage park etti ) insan bi havalı oluyor iyimi kötümü anlamadım ama paylaşmak istedim. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi