10 kasım LPG KABLO

sportage lpg soruları/deneyimleri.

'Sportage' forumunda uyumsuz tarafından 24 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. perseus

perseus Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    serhan YAŞAR
    Araç Modeli:
    kia SPORTAGE
    ben taktıralı 1 sene oldu.bendende ince bır ses gelıyordu lakin zamanla oses kesiliyor.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Forum kuralları gereği kendinizi tanışma sekmesinde yeni konu açarak tanıtır mısınız?

3. ssenih

ssenih Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    senih karaman
    Araç Modeli:
    sportage
    O ses merkezi kilidi her actiginizda ve kapattiginizda gelir,cunku lpg/benzin pompasi calisiyor siz kontagi acana dek yakit borusuna lpg pompaliyor

4. ssenih

ssenih Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    senih karaman
    Araç Modeli:
    sportage
    ben prins sivi sistem taktirali 2 sene oldu.6800tlye takilmisti.Sagolsun takan ustamin dedigi gibi hic kontrole gitmedim ve sukur bir problemim olmadi.22000 kmde verdigim parayi amorti ettim.4-5-6-7 yil X 25-30000km/ yil hesabi bana inandirici gelmiyor

5. spo05

spo05 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Çelik
    Araç Modeli:
    2013 Sportage Gsl SLS plus
    Verdiginiz degerlere gore aritmetik olarak 6800 tl yi 24 ayda amorti etmesi mumkun degil, sizin degiminize gore aylik 283 tl geri kazanim lazim. Lpg benzin farki aylik depoda 120_150 tl ?

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. aekalender

aekalender Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    ahmet ercan kalender
    Araç Modeli:
    2014 kia sportage
    Slm arkadaslar atiker atikfast icin net bilgi verebilecek arkadasim varmi aramizda. karar asamasindayim net bilgiye ulasamadim kullanan arkadasim varsa tasarrufu cikardigi veya yasadigi sorunlari yazabilirse cok sevinirim

7. can_spo

can_spo Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Can Alpay
    Araç Modeli:
    Kia Sportage
    Merhaba. GDI Sportage aracıma Atiker Atikfast veya Lavato EXR arasında bir tercih yapma aşamasındayım. Aralarında yaklaşık 1000 TL bir fiyat farkı var. Sizce hangi ürünü tercih etmeliyim, artıları eksileri neler?

8. Molpun

Molpun Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Sinan karaca
    Araç Modeli:
    Kia sportage
    Arkadaslar 2014 aracima lpg dusunuyorum landiranzo ile lavato arasinda kaldim ne dersiniz.

9. Molpun

Molpun Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Sinan karaca
    Araç Modeli:
    Kia sportage
    Merhaba. Lpg taktirdinizmi hangi markayi tercih ettiniz bende karar asamasindayim

10. spo05

spo05 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Çelik
    Araç Modeli:
    Lavato

11. spo05

spo05 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Çelik
    Araç Modeli:
    Bendeki landirenzo turkiyenin bir cok ilinde servisi yok

12. benden söylemesi

benden söylemesi Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    cem
    Araç Modeli:
    kia sportage
    slm arkadaşlar 2015 yılında aldığım otomatik aracıma yakıt olayında cok canım yandığından lpg taktırmak istiyordum bir kac yere sordum bu işi adapazarı kıa sandıkcılar yetkili servisininde taktığını söylediler hem aracın bakımını yaptırdım hemde konu hakkında bilgi almak için gittiğimde servis yetkilsi ark okadar ballandıra balnnadıra anlattıki lpg olayını özellikle sıvı sistem taktırmamı yüzde 45-50 tasarruf sağlayacağımı anlattı tabi bende aracın garantisi bozulacağı aracta teknik bir arıza ile karşılaşırsam diye terettüdlerimi söyledim servis yet.ark abicim her türlü yanındayız arac motoru sadece garantiden cıkıyor oda kasko sigorta yapıyoruz zaten yetkili servis olarak yanındayız dedi bizde sıkı bir pazarlıkla 7500 tl den 7100 tl ye anlaştık taktırdık.araç denildiği gibi yüzde 45-50 değil 35 bilemediğin uzun yolda yüzde 40 tasarrufu buluyor.kışın özellikle soğuk havalarda araç sanki akü bitmiş gibi zor marş alıyor tabi bizim araç star-stop özellikli olunca dahada itici hale geliyor servise gittim normal abi bu çalışırkende lpg ile calıştığı için soğuk havalarda yapar dediler.onuda gectim aradan 5 ay gecti bizim arac seyir halindeyken arıza verdi servise cektik dediler bu parcayı sigorta şirketi karşılayacak ekspertis sonuc derken 2-3 hafta arası bekledikmi tabi bu arada bana aracta vermediler öyle bir imkanları yokmuş...neyse tabi sigorta geri dönüş yaptı parça sigorta kapsamında değilmiş lpg parcası omadığından sigorta biz karışmayız dedi.servise bende top sizde ozaman dedim adamlar BİR haafta beklettikden sonra demez mi abi bu parcanın içinden lpg gectiği için kia garantisinede girmiyor ee ne olacak dedim.siz ödeyeceksiniz dedi ne kadar dedm 3500-4000 tl deyince benim beynim döndü adama dedim ödemiyorum sizi mahkemeye vereceğim neyse servis md. ile görüştürdü oda tam bir boş bir adam aynı zamanda honda servis md.anladığım kadarıyla kia - honda servisleri sandıkçıların olduğu için lpg olayını ortak bir yerden yapıyolar neyse servis md bana demez mi yarısını siz ödeyin yarısını biz karşılayalım diye.bende tamam bu böyle oldu bundan sonraki arızalar ne olacak adam tam bir tüccar ağızınla konuşmaya başlayınca ben dedim bu arabayı bu servisin önünde yakarım basın filan ne varsa cağıracağım para pulunda içine ederim dedm cıktım servisden servis yetkiilisi arkamdam yetişti abi ben olayı çözeceğim aracını 2-3 gün içnde sana teslim edeceğim cebinden para cıkmayacak dedi aracımıda kavga gürültü 2-3 gün sonra aldım toplamda aracım 1 aya yakın servisde yattı onamı yanayım servisdeki adamların karaktersizliklerine mi aracı 1 hafta olmadan sattım lpg taktırdığım halde zararım olmadan iyi paraya sattım ve c180 aldım cokda memnunum benden size tavsiye sandıkçılardan uzak olun mümkünse sportagedende uzak durun illaki bineceğim derseniz lpg taktırmayın saygılAR.

13. benden söylemesi

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    cem
    Araç Modeli:
    kia sportage
    slm arkadaşlar 2015 yılında aldığım otomatik aracıma yakıt olayında cok canım yandığından lpg taktırmak istiyordum bir kac yere sordum bu işi adapazarı kıa sandıkcılar yetkili servisininde taktığını söylediler hem aracın bakımını yaptırdım hemde konu hakkında bilgi almak için gittiğimde servis yetkilsi ark okadar ballandıra balnnadıra anlattıki lpg olayını özellikle sıvı sistem taktırmamı yüzde 45-50 tasarruf sağlayacağımı anlattı tabi bende aracın garantisi bozulacağı aracta teknik bir arıza ile karşılaşırsam diye terettüdlerimi söyledim servis yet.ark abicim her türlü yanındayız arac motoru sadece garantiden cıkıyor oda kasko sigorta yapıyoruz zaten yetkili servis olarak yanındayız dedi bizde sıkı bir pazarlıkla 7500 tl den 7100 tl ye anlaştık taktırdık.araç denildiği gibi yüzde 45-50 değil 35 bilemediğin uzun yolda yüzde 40 tasarrufu buluyor.kışın özellikle soğuk havalarda araç sanki akü bitmiş gibi zor marş alıyor tabi bizim araç star-stop özellikli olunca dahada itici hale geliyor servise gittim normal abi bu çalışırkende lpg ile calıştığı için soğuk havalarda yapar dediler.onuda gectim aradan 5 ay gecti bizim arac seyir halindeyken arıza verdi servise cektik dediler bu parcayı sigorta şirketi karşılayacak ekspertis sonuc derken 2-3 hafta arası bekledikmi tabi bu arada bana aracta vermediler öyle bir imkanları yokmuş...neyse tabi sigorta geri dönüş yaptı parça sigorta kapsamında değilmiş lpg parcası omadığından sigorta biz karışmayız dedi.servise bende top sizde ozaman dedim adamlar BİR haafta beklettikden sonra demez mi abi bu parcanın içinden lpg gectiği için kia garantisinede girmiyor ee ne olacak dedim.siz ödeyeceksiniz dedi ne kadar dedm 3500-4000 tl deyince benim beynim döndü adama dedim ödemiyorum sizi mahkemeye vereceğim neyse servis md. ile görüştürdü oda tam bir boş bir adam aynı zamanda honda servis md.anladığım kadarıyla kia - honda servisleri sandıkçıların olduğu için lpg olayını ortak bir yerden yapıyolar neyse servis md bana demez mi yarısını siz ödeyin yarısını biz karşılayalım diye.bende tamam bu böyle oldu bundan sonraki arızalar ne olacak adam tam bir tüccar ağızınla konuşmaya başlayınca ben dedim bu arabayı bu servisin önünde yakarım basın filan ne varsa cağıracağım para pulunda içine ederim dedm cıktım servisden servis yetkiilisi arkamdam yetişti abi ben olayı çözeceğim aracını 2-3 gün içnde sana teslim edeceğim cebinden para cıkmayacak dedi aracımıda kavga gürültü 2-3 gün sonra aldım toplamda aracım 1 aya yakın servisde yattı onamı yanayım servisdeki adamların karaktersizliklerine mi aracı 1 hafta olmadan sattım lpg taktırdığım halde zararım olmadan iyi paraya sattım ve c180 aldım cokda memnunum benden size tavsiye sandıkçılardan uzak olun mümkünse sportagedende uzak durun illaki bineceğim derseniz lpg taktırmayın saygılAR.

nomoregume bunu beğendi.
  14. benden söylemesi

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    cem
    Araç Modeli:
    kia sportage

nomoregume bunu beğendi.
  15. nomoregume

nomoregume Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Kadir Metehan
    Araç Modeli:
    Kia sportage
    Öncelikle geçmiş olsun. Benim gibi sportage kullanıp da lpg taktırmayı düşünenler için iyi bir örnek oldu yazdıklarınız. Teşekkürler

16. topaloğlu

topaloğlu Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    sedat topaloğlu
    Araç Modeli:
    2015 Premium Kia Sportage Siyah
    Öncelikle geçmiş olsun. 3500-4000 tl fiyat istenilen parçanın ne olduğunu merak ettim bizimle paylaşabilir misiniz.

17. spo05

spo05 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Çelik
    Araç Modeli:
    Geçmis olsun, yasadiginiz travma cok ciddi. Ancak burada yazinizin sonlarinda sportage den uzak durun uyariniza katilmiyorum. Kisisel cikar ve ticari ahlak eksikligi olan birilerinden almis oldugunuz hizmet bir markayi kotuleyeceginiz anlaminada gelmiyor. Kaliteli hizmet, kaliteli iscilik kaliteli ve karekterli ticaret onemlisi . Siz maalesef bunlardan yoksun kisilerle is yapmissiniz. Bir sportage kullanicisi olarak araci ve markayi kotulemeniz haricinde diger yasadiklariniza tum kalbimle uzuntumu iletirim.

savas_1 ve 06merkez bunu beğendi.
  18. ferhat_sm

ferhat_sm Sürücü

Alınan Beğeniler:
    66
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ferhat elcelik
    Araç Modeli:
    Kia sportage
    Yaklaşık 6 aydır lovato karma sistem kullaniyorum yüzde 25 20 arası tasarruf ediyor kayseride kış şartlarında normal olduğu kanısındayım ayrıca performansında en ufak bir kayıp yok 2700 tl ye taktirmistim.normalde lpg yi tavsiye etmem ama bizim ulkemizde maalesef şart

19. Mspo81

Mspo81 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    33
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet Sezer
    Araç Modeli:
    Sorento 2009
    Ferhat Bey merhaba, 3400-3600 Lira fiyat veriyorlar EXR için, bahsettiğiniz fiyat pazarlıkla geldikleri bir fiyat mı yoksa siz taktırdığınızda fiyatlar bu şekilde miydi?

20. Samet_kursun

Samet_kursun Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Samet kurşun
    Araç Modeli:
    2016
    Yeni aldigim 2016 aracimla ( ilk defa lpg'li aracim oldu ) ufak bi gezi yaptim, uzun yolda arac 9.1 'in altina hic duşmedi kucuk bi hesapla ortalama 34 krs yaktigini hesapladim. Benzinli 1.6 corolla kullaniyordum yakit olarak ayni degerlere sahip, suv bi arac icin bence gayet makul diyebilirim. Daha 3000 km' de aracim motor açıldıkça deger artar belki ama yine de kendim için iyi bir seçim :) sportage almaya niyetlenen varsa pişman olmazsiniz :)

Bu Sayfayı Paylaş