Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage Arka Lambaları

'Sportage Forum - Club' forumunda DOME tarafından 14 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. ReNe

ReNe Super Moderator Super Moderator

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Bazen aklım almıyor , mesela ceratoda ön farıma nem giriyor arabayı yıkadığımda , her yer kapalı kontrol ediyorum sonra farın içi hafif kararıyor , beyler stop lambalarına valla dikkat edin bu nem hain bir hadise :D

2. maminci

maminci Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    10
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet Aminci
    Araç Modeli:
    Toyota corolla
    Açıkçası ben de aracı bozmayacak modifiyeleri severim ama bir yerleri delerek geri dönüşü olmayan işler için spoya kıyamıyorum, örneğin krom pedal seti bulmuştum geçenlerde, pedalları delmeden telle sararak taktım ama kullanırken gördümki pedallar kalınlaşınca sorun oluyo bazen ayağım takılıyo, bugün telini kestim ve çıkarttım hepsini, aracın orjinalinde her hangi bir zarar /değişim olmadı yani, çıkarınca bu haliyle pedallara daha iyi hakim olduğumu farkettim bir de..

Yine kalın/etli direksiyon simidini severim, deri bir direksiyon kılıfı buldum taktım direksiyona, böyle kullanmak daha zevkli ama ilerde sevmezsem çıkarır atarım, direksiyonda bir bozulma yok sonuçta..

Kapı eşiklerine sportage R yazısı arıyorum bulunca çift taraflı bantla yapıştıracam, eski araçlarımdan birisine benzer ürünü sıvı yapıştırıcı ile yapıştırmıştım sonra altta çok çirkin bir tabaka oluşmuştu.

Bir de kendim deneyeyim dedim, kırtasiyede satılan karbon desenli digifix ile ön konsoldan bir iki yeri kapladım ama yok, konsolun şekine göre kesilmiş, kaliteli karbon kaplama olmazsa çok çirkin duruyo, hemen söktüm..

3. cdisci

cdisci Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim sorum şu o ek yapılan sigorta geri vites lambasınîn peki park olarak nasıl yanıyor bende yaptıracağım sorum bu yüzden

4. uhdi

uhdi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Burak Baytar
    Araç Modeli:
    2011
    Merhaba Cemil bey, arkaya yaptigim ek lambalar sadece farlar acildiginda yaniyor. sigortanin oldugu kapagi soktugunuzde farkli oldugunu goreceksiniz.

5. ufuk601

ufuk601 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    bende benzer bi işlem yapmıştım. fikir açısından paylaşmak istedim. arka sis lambalarının duyunu çift duy ile değiştirdim ve 21/5 watt çift duy ampül taktım. 5w parklara bağlı 21w ise sis lambalarına bağlı. he sislerim iptal olmadı hemde parklar yanarken böyle bi görüntü oluşmuş oldu.

aynı işlemi ön sinyaller içinde yapıp amerikan park sinyale çevirmiştim. ampül olarak 21/5 turuncu çift duy ampül kullandım.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 11 Mart 2012
  6. efendy

efendy Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaslar,

klavyem türkce olmadigi icin kusuruma bakmayin. Yurtdisinda kaliyorum...
    Tesadüf gördüm bu boardu. Vatandasima hizmet edelim dedim.

Bu benim ilk mesajim.

Almanya'da kaliyorum kendim ve 5 aydir bir Sportage 2.0 HP sürüyorum.
    Arka lambalari cok kisi kendileri delik felan delerek yaptilar Almanya'da da.

Arka farlari kendiniz yapmaniza gerek yok... www. fourgreen.com sayfasindan hazir sekilde alabilirsiniz. ben aldim. 4 vida gevsetiyorsunuz. Kabloyu cikariyorsunuz. yeni fari takip vidalari sIkIyorsunuz. kaployu tak. tamamdir... Islem 2 dakika sürmüyo bile. eliniz tornavida tutabilirsa cocuk oyuncagindan daha kolay...

Backup Lamp Assy Left (924053W000) --> Sol far
    http://www.fourgreen.com/store/scripts/LAMP-ASSY-RR-COMB-I-S-LH_p_6045106

Backup Lamp Assy Right (924063W000) --> Sag far
    http://www.fourgreen.com/store/scripts/LAMP-ASSY-RR-COMB-I-S-RH_p_6045116

bana toplam 150€ya geldi.
    Bizim düldülün birkac resmi.

Allah izin verirse buraya daha SIK ugriyacam. Cünkü yapabilinecek daha cook sey var :)

Ekli dosyalar:

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 19 Mart 2012
  7. Emre

Emre Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    13
    merhaba sportage için stoplara ampul koyduğunuzu gördum bende bu işlemi yapmak istiyorum acaba bana yardımcı olabilir misiniz? öncelikle ben yaptıklarımı anlatayım dün stopları güzelce söktüm dediğiniz gibi ıkıtane kapalı delik yeri var
    * bunları kaçlık matkap ucuyla deldiniz
    * kaç watt'lık ampul koydunuz
    * enerjiyi nerden nasıl aldınız
    ( birde fotoğrafların ıkısı ilgimi çekti 1. olarak tel gibi birşey kullanmışsınız bunu niçin yaptınız birde tüm kabloları soketin içine koymussunuz oysakı sokete sadece geri vites lambası geri kalan 2 kabloyu dırek plakalıktan almayacak mıyız ? ) bıraz uzun oldu kusura bakmayın bilgi verirseniz sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş