Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

riocular nerdesinizz :)

'Rio Forum - Club' forumunda enco59 tarafından 23 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Rica ederim ne demek :)

2. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Nasıl gidiyor riocanla appleri ne zaman göreceğiz :)

3. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    İyi gidiyo ama bizim cektiğimizin haddi hesabı yok artık o derece. Nazarlıktan oramız buramız mahvoldu valla :(
    Gecen gün cila yaptım yeni cila almıştım deniyim dedim hem çok güzel oldu maşallah ama akşamında arkadaşımın asker konvoyu vardı rica etti benim arabama binmek istedi cıktık ve salağın bitanesi yüzünden ufak bi yara aldık camurluk ve tampondan...
    Duran arabaya geldi bi tane motorlu vurdu ufak bi yara aldık çok moralim bozuldu... Onun haricinde iyiyiz allaha şükür büyüğünden korudu yinede :)
    App leri bugün takıcaktım arka plakamı taktım ama ön plakamı söktüm temizliyim derken gec oldu ve yoruldum birazda üşendim takmadım bide banyım bitmişti ama büyük ihtimalle biraz böyle gezicem böyle daha hoşuma gitti önden :D bikaç gün kalsın göz zevkime hitap etsin az :D

iPhone'dan Tapatalk aracılığıyla gönderildi

4. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Araçlarımızdan az olduğu için milletin gözüne batıyor nazarda kaçınılmaz oluyor maalesef :( plakayla resimlerini görmek isterim bende plakalıkı söktürürken önden plakasız halini gördüm gerçekten değişti araba ama maalesef taktık geri plakayı :))

5. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Malesef öyle ya ama anlamıyorum sanki mercedes altımızdaki bu kadar mı göze gelir :( ben baya üstüne düşüyorum yani canlı varlık gibi ilgiye kaçıyodu biraz ama sakınan göze çöp batıyomuş tutuyorum şimdilerde kendimi :)
    Yarın kısmetse cekerim inşallah fotoğraf atarım kardeşim tamam ;) ama kağıt bantlı halde şuan :D
    Maşallah maşallah ya olay bu işte :) çok hoşuma gitti benim ya. Ben zaten plakasız her aracı daha çok seviyorum ama bizim Rio başka oluyo ya :D
    Çok güzel maşallah kırmızı da kırmızı hee :D her seferinde dikkatimi cekiyo kırmızı rengi çok iyi :)

Birkaç fotosu vardı işlem yapılırken ama atamıyorum Tapatalktan deniyorum şuan ama :s

6. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Ya ben şu an Balıkesirdeyim mesala çarşıda gördüğüm sponun haddi hesabı yok ama 2 aydan beri dikkat ediyorum 3 4 tane rio anca gördüm millet bilmiyor bizim arabayı geçen sanayiye gittim adam bunun markası ne diyor KİA diyorum güzel araba yapmış ya diyor ;) milletimiz o kadar yabancı yani bizim arabaya :D

Benim arabayı gösteren rengi zaten ya bide sisleri çok hoşuma gidiyor çok kibar duruyorlar :D

Bende tapatalkdan attım ama resimler cihaz iphone 4s sende niye olmadı anlamadım ??

7. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Forum yenilendi ya ondanmış :S Bende neden atmıyo diye şaşırmıştım :D
    Evet bizim araçtan pek yok gerçi bu ara görmeye başladım coca-colave efes arabalarından hariç :D Yavaş yavaş çoğalıyo ya :D

8. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Millet konserve kutusu gibi poloya binmekten vazgeçer umarım.

9. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Fotoğrafları tam yok şuan atarım akşam kardeşim görürsün ;)
    Ama plaka bu kardeşim. Ön plaka bu arka kare :)
    IMG_1191.jpg

10. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Ya millet adı var diye vw alıyo. Tamam şimdi kalitesi tartıılmaz bende vw seviyorum ama adamlar tok satıcı artık o paralara hiçbi donanımı olmayan arabaları satıyolar , servis/bakım ücretleri zaten o biçim.. Yazık günah vallahi adam 45 küsür veriyo polo alıyo daha direksiyondan kumanda, dijital klima,bluetooth ... vb. gibi özellikler bile yok...
    Bu yönüyle Kia daha çok tutulması lazım ama işte milletteki önyargı gitmiyo Kia ya karşı...

11. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Hayırlı olsun çok güzel görünüyor kardeşim ;) güle güle günlerde eskit inşallah :D

12. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Evet ben aracı aldığım da bi polo tasarladım orta donanım benimkinden ucuz duruyor ama ne Çelik jantı ne dijital kliması vs vardı bunları koyup benimkiyle aynı seviyeye getirince benimkiden 5 6 bin tl felan fazla çıkıyordu sorsan KİA çok pahalı ve ucuz derler ama durum bu insanlar önyargıdan vazgeçtiği zaman cepleride rahata kavuşacak ;)

13. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Teşekkür ederim kardeşim eyvallah :) Atmıycaktım foto da sen istedin diye atıyorum akşam çeker atarım kareyide :D
    Ya benim plakanın sonu 11 eğer " bir " rakamı olmasaydı başka bişey olsaydı daha da güzel olucaktı ama yinede beğendim ben güzel oldu maşallah allah kaza bela vermesin hiçbirimize Nazardan da korusun :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 9 Şubat 2014
  14. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Aynen biraderim aynenn :thumbup1: Bende scirocco tasarladım arabaya en ufak bişey bile koysan yandın fiyat uçuyo :D
    Bizim araçlarda sadece tek bi eksik var oda duble-din :thumbdown: O da olsa zaten donanım namına eksiklik hiç olmıycak :D
    He bide bu fancy paketin jantlarını şöyle 5 kollu güzel bişey yapabilirlerdi daha güzel bişey yapabilirlerdi :D
    İşte vw ninde 2.eli rahat o avantajı yüzünden tercih ediliyo birazda...

15. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Zaten o ikisi olduktan sonra golf bile eline su dökemez fancylerin şekil ve donanım konusun da :)) dispiritor değişse reklamlarda artış olsa bizim araçların ikinci elide rağbet görür bence :D

16. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Yani jant olması lazım da duble-din i opsiyonel olarak koymaları lazım ama kia araçlarında bu olay yok işte. Farklı marka taktırmak zorunda kalıyosun...
    Distribütör değişmesi şart ya... Biri kia yı eline alıp adam etmesi lazım Türkiye'de dediğin gibi reklamlar falan tanıtımlar anca o zaman Kia daki bu köklü değişimi, kaliteyi ,farkı Türkiye'de görür :D

17. mesut_src

mesut_src Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    372
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mesut Sürücü
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Fancy
    Samsungla anlaşmışlar belki nasibimizi alırız bizde duble-din konusunda :D

Reklam maalesef hiç yok ya dediğim gibi insanlar arabayı bilmiyor KİA yı kaldırıp opel felan koysam yeni corsa diye yuttururuz millete nerdeyse o derece :)

18. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Evet o anlaşma sonrası belki bi umut olabilir :D böyle şeyler yapsın Kia işte adını daha da duyurur
    Aynen aynen :D:D

19. Terapist

Terapist Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    253
    Gerçek Ad-Soyad:
    Oğuz Kağan Dinç
    Araç Modeli:
    2013 Kia Rio Sporty 1.4 CRDI
    Aslinda bu biraz arz talep meselesi benim nazarimda . Dogus oto en bos 1.2 poloyu bile 35bin lira dan baslatiyor ve insanlar bombos arabanin bu fiyati icin siraya giriyor . Fiyat politikasi daha farkli olsa belki 5 arabadan 6si Vw olurdu heralde(gerci suan cok da farkli degil) . Durum boyle olunca markanin hem piyasasi hem de satislari hareketli oluyor . Bende Rio dan once 2007 model Vw Polo vardi benzinli . 23.5 milyara aldim 23 e sattim . Vw dendiginde insanlar her turlu elden rahatca cikartirim elimde kalmaz dusuncesiyle yola cikiyorlar . Ben arabami suan satmaya kalksam elimde kalir . Sahibinden de bile aylardir ayni ilanlar surunuyor Sporty de ama hic satilanini gormedim . Ustelik otv ye gelen zamdan oturu ordada fiyatlar yukseldi . Vw in hem sfir hem ikinci eli hala rahatca giderken bizim marka ve modelimiz bu konuda daha geriden geliyor .

20. Engin

Engin Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    51
    Aynen öyle abi :thumbup1:

Bu Sayfayı Paylaş