Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rio Kaporta Hasarı

'Rio Forum - Club' forumunda srknutkbl tarafından 2 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. srknutkbl

srknutkbl Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
  2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    En son ürünün 22. maddesinde direksiyondan kumanda soketi bulunduğundan bahsetmiş.Ürün zaten dokunmatik.Ben 3 g li internetli ürünleri son 1 haftadır görüyorum.Şu anda servisin taktığı necvox marka dahil araçlarla uyumsuz yanları olduğunu arkadaşlar yazıyor.
    Ama normalde müzik sistemi yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl garantili-Sizin aracınızda garanti süresi daha uzun olabilir.Garanti kitapçığınızda yazar.-Sadece müzik sistemi garantiden çıkıyor olması lazım.Yine de emin olmak için servisten araştırabilirsiniz.
    Navitel ve ıgo nun Türkiye haritalarını siz de yükleyebilirsiniz.Bu cihaz hem igo,hem navitel haritaları çalıştırabiliyormuş.

26. madde de de direksiyondan kumanda yazıyor.
    O maddelerin altında haritalar MAP kısmında Türkiye haritasınında bedava olduğu yazılmış.

Route66,TOMTOM, IGO8,DESTINATOR,Garmin,Finean,etc. haritalarını da desteklediği yazılmış.

3. srknutkbl

srknutkbl Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
  4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Rica ederim.Bizim forumda böyle bir uygulama yaptıran yok diye biliyorum.Hattı necvox un yeni rio için üretilmiş bir multimedyası henüz yok yanlış bilmiyorsam.Serviste necvox takıyor.Necvox ve diğer multimedya cihazlarından dişe değer birşeyi yurt içinden almak için 850-1200 Tl aralığında parayı gözden çıkarmak gerekiyor.Bunlar daha uygun gibi geldi bana.Tabi karar ve beğeni sizlerin.
    Ben alternatif sunmaya çalıştım;)

Sadece navigasyon ihtiyacı varsa 120 TL den 250 Tl ye kadar cama vantuzla tutturulan navi cihazlarıda alınabilir.

Eklediğiniz linkteki cihazın çerçeve olarak aynı ürünü ve 3 g lisi ;http://www.aliexpress.com/item/2012...With-GPS-Radio-Bluetooth-Phone/599020603.html

Bu Sayfayı Paylaş