Ben Yarımcada oturuyorum.Genellikle arabamı yıkamacılara yıkatıyorumOrtalama dışını 10 veya 15 günde bir yıkatıyorum içini ise daha uzun süre sonra yıkatıyorum.Çünkü içersi daha geç kirleniyor.İç kısma yere yıkamacıların ayak basamak için verdikleri kağıtları kullandığım için inene binene paspasları kirletmemek için kağıtların üstüne ayaklarını koymaları için uyarıyorum.Genelde yıkamacılar arabaları yıkayıp silerken özen göstermiyorlar.Özellikle yıkayıp sildikten sonra arabayı teslim almaya giderken birde ben bezi alıp tekrardan siliyorum.Kendim daha güzel silip kuruluorum.Onlar bir çok yerde su bırakıyorlar buda lekeye neden oluyor.
Ali hocam, dry car care var çiflikte. Tavsiye ederim. İyi temizliyorlar. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkadaşlar sonunda bir tavsiye uzerine kafama yatan bir oto yikamaci buldum. Civardaki arkadaşların yararlanmasi için detay paylaşayım. Sonax Mevki Sultanbeyli ile Kurtköy arasinda Dumankaya Trend girişinin olduğu kavşakta Dumankaya trend in karsisinda. Adamlar gerçekten ilgili davrandilar çok da güzel temizlediler. Ortada çoluk çocuk yok. Aracinizida kibar bir arkadaş aliyor öyle önüne gelen kullanmiyor. Tüm araçları sadece o hareket ettiriyor. İç dış yıkama 20 lira. Ayrılırken kendilerine de söyledim acik olarak. Hep böyle temizliyorsaniz bundan sonra burdayim diye. Civardaki ilgilenenlere duyurulur. . RiO HB 2013 1.4 Sporty AT Tapatalk..
Ben kartal tekkar kia servisinin oto kuaför bolumunden aracin komple ic yikama tavan koltuk bagaj yikamaya 270 tl +kdv fiyat aldim sizce nasil burayi kullanan varmi acaba sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Pazarlıkla 300 liraya anlaşılsa da bence fazla... Bakın ziebart detaylı iç dış temizlik kampanyasının detayları ve fiyatı nedir. http://www.ziebart.com.tr/menu/oto-koruma-fiyatlari.html#.U3kEubsRctg bence burada yaptırın 1 sene garanti olsun. Fiyat oldukça iyi.
Ziebart ın süslü etiketine para ödersiniz, 160 tl ye layıkıyla o işlemleri yapmazlar. 750 tl vereceksiniz bana bırakın 2 gün o listedekinden daha çok uygulama yaparım Tepetaklak
bence konu başlığı açarak, yapılacaklar listesi düzenleyerek, bir de uygun bir fiyat vererek (ziebarta nazaran daha düşük fiyat tabiki) bu işe el atabiliriz. forum için iyi olur. İstanbul da birçok üye size kesinlikle gelir. belki de ben gölcüğe geldiğimde de gelirim...
Sürekli uygulama yapmadığım için net bir fiyatı yok yaptığımın. Aracın durumuna ve yapılacaklara göre değişiyor. En basit kil-wax bile 3 saate yakın sürüyor bende çünkü kilden sonra reçine ve zift de için içine giriyor, orasına bakarken burası gözüme batıyor. Güzel is için bol zaman lazım. Tepetaklak
Yok abi estağfurullah o anlamda söylemedim Kxl garage yazınca uygulamalarim çıkıyor nette, evdeki nette sorun var, siz bakiverin bu forumda da bakım bölümünde bazıları mevcut. Tepetaklak
Yok abi genelde hep bana takilir arkadaslarim mutahitmisin tamirci mi tuningcimi diye. Sen banka cimisin ? "ön yargılı olmayalım"
Neymis araba aski bambaska bisiii imis yaniii ben ilk arabama her hafta sonu pasta cila atardim sene ikibinlerde "ön yargılı olmayalım"
Köksal abi bide bu kromajlı ayna kabakları felan varya onları nasıl yaptın ? Bizim pick up ya bolca var ve hepsi rezil halde. Yardımcı olursan sevinirim. 1.25 RIO
Henkel mytlan (isminde uufak hatalar olabilir) metal pastası al ucuz küçük tüpte satılıyor, çöpe gitmesinde sorun olmayan bi bezle bol bol uygula Tepetaklak
Teşekkürler abi küçük tüp yetmez bi araç daha var krom parçaları olan sis varı çerçevesi vs ona da uygularım bçyle çizik gibi paslı gibi çok kötü bi hal aldılar inşallah iyi gelir. Senn caddy deki uygulamanı gördüm çok hoşuma gitti abi. 1.25 RIO
caddy nin aynalarında krom pastasını polisaj makinesi ile uyguladım, elle uygulamaktan tabi ki daha iyi sonuç ama elle daha fazla çalışarak da belirgin temizlik ve parlaklık elde edebilirsin. ilk denemelerini hep en az görünen yerde yap, elin alıştıkça ilerlersin