Ben bendeki cihazla bir starex te kod olarak krank sensörü arızası,2 tane ceratoda da 1 turbo selenoid arızası ve turbo aktuatör kısa çalışma aralığı kodu okumuştum.Aslında kod olarak veriyor olması lazım.
arkadaşım bu cihaz tabikide tam porofosyenel değil ama pek çok konuda faydalı ben de 3 arza verdi sildim saniyede porofosyenel cihaza bağlattım arza vermedi ben faydalı buldum.
ARIZAYI tespit etmeden silmek bana mantıklı gelmiyor. Yoksa delphi nin yazılımı ile hepisni okuyabiliyosun. Ancak okuyucu 250 tl kodlarda yazılımda gömülü
Kesin olarak varolan arızaları göstermemesi ilginç ... Bende ELM327 klonu bir cihaz var, araçta ne arıza varsa gösteriyor (arızaları bilinçli olarak verdirip test ettik, normalde araçta arıza yoktu). Bunun dışında performansları çok iyi değil, bunu baştan bilmek ve kabullenmek gerek. Eğer anlık verileri izleyeceğim, keyifli bir dashboard oluşturacağım derseniz cihazın veri gönderim hızı sizi tatmin etmeyebilir. Ya fazla veri almayacaksınız, ya da değişik ekranlarda değişik kombinasyonlar kuracaksınız ki akıcı bir görsel oluşsun. Yok ben tüm verileri tek ekranda toplarım, bu verilerle hesap yaparım derseniz kaliteli bir adaptör şart olur (OBDLink MX gibi).
Bu gün inat ettim. 1.80 versiyonu ile arzaya ulaşabildim. 3 arıza buldum p0504 fren pedal müşürü .( yeni değiştim) p0101 MAF performans hatası ( soketi çıkarıp bir deneme yapmıştım) p0113 hava ısı yüksek girişi ( soketi çıkarınca ne girerse ) Neyse sildim. ŞÜKÜR sorun çözüldü. Herkese teşekkkürler.