10 kasım LPG KABLO

necvox soruları

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda ism@il tarafından 12 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    açıkçası benim de çok bilgim yok. ben de yaşadığım sıkıntıları burada paylaştım. bilgisi olsun veya olmasın herkes yardımcı olmaya çalıştı. beyin fırtınası şeklinde çözümler bulmaya çalışıyoruz.
    ben navigasyon için bulduğum çözümü burada herkesle paylaşıyorum. kimi arkadaşımızın işine yarıyor kimine yaramıyor.
    hepimiz kullanıcı olarak buradayız. başımıza gelen durumları paylaşarak birşeyler öğreniyoruz.
    ama aristokrat ya da burjuva olmayıp, amatör olduğumuzu söyleyebilirim.
    saygılarımla...

saygılar abi ;) :thumbup1:

2. kanikarali

kanikarali Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali Kanıkara
    Araç Modeli:
    2006 Cerato 1.5 CRDİ
    Bildiklerimizi, başardıklarımızı paylaşmak forumumuzun önde gelen özelliği..
    Kıskançlık, bilgiyi saklamak yok. Bazen deneyim, bazen deneme yanılma..
    Saygı bilgiye, Sevgi paylaşıma..

3. alonewolf

alonewolf Sürücü

Alınan Beğeniler:
    32
    Bende de var serviste yaptilar ben yaninda devildim
    Ben dw bir soru sorayim
    Harita 2012 Yazilim 2010 bunu servis gunceller mi karti pc ye takinca icindekileri goremedim
    GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 27 Ocak 2014
  4. Groovess

Groovess Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamın Aleyküm arkadaşlar aracım Jetta lakin kullandığım cihaz necvox 393hd 2 gün önce taktırdım ve ömür boyu güncelleyebileceğimi söyledi herneyse cihazda herşey güzel çalışıyor navigasyon felan çıkardım güncellemek istedim haritayı navitool u yükledim sd kartı makinaya taktım içinde igo ve 2 dosya daha var zaten ama navitool görmedi bunu zaten bana veren adamda bi nevi tuttu 4gb lık bi kart aldı attı içine dosyayı taktı benim cihaza ama ben bunu güncellemek istiyorum nasıl olacak bi bilgisi olan varmı arkadaşlar bu navitool illeti neye göre görüp görmüyor acaba :/ bu arada yanlış söyledim programın adı tam olarak Naviextras toolbox yani doğru program.

5. alonewolf

alonewolf Sürücü

Alınan Beğeniler:
    32
    necvox ta tv için çözüm önerilerini alabilir miyim sadece bir antenle rahatlıkla tv yayınlarını izleyebilir miyiz ? Başka bir sistem mi enegre etmemiz lazım

koltuk kafalıklarında bulunan eğlence sistemini kullanan ve çalıştıran varsa artıları ve eksilerini, öğrenebilir miyim?

6. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Araç hareket halindeyken tv seyretmek cidden zor. Düşünün o kadar donanımlı otobüslerde bile kesik kesik seyrediyoruz. Donuyor dimi? Bunu nevcoxtan beklemek zor. Ama durduğunda tv gayet iyi sayılır. Sonuçta karasal yayın alıyoruz. Ben eşim sınavda iken ntvsporda ispanyadaki maçı takip ettim. Bana göre güzeldi...bence fazlasını beklemek yanlış olur

7. outcry666

outcry666 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar arayüze ulaşmak için çok çabaladım ve en sonunda sistem dosyalarına erişebildim. Linkteki dosyayı indirin, içerisinde iki adet prg var. Ben ikisini de denedim, çalışıyor cihaz uzerinde. Windows klasörü dahil herşeyi görebildim. Fakat pek kurcalamadım. Zamanı olan arkadaşlar bakabilirler. Rar içindeki explorer2.exe ve Rar içinde Total Commander klasörü içindeki dosyaları Navigasyon için kullandığımız SdCard içindeki Opera klasörüne kopyalayın. Daha sonra Navi sayfasındaki Ayarlarda bulunan Gps yolu bölümündeki Opera yazan dosyayı sdcard a attığınız explorer2.exe ya da total commander dan attığınız exe dosyasını gösterin. Yapınca Navigasyon sayfasındaki explorer a basınca çalışır. Yalnız simgeler çok küçük yanlış birşeye basıp silmemek için kalem kullanın derim.
    http://turbobit.net/ar2k1i1i6htu.html

Ben haret ile android çalıştırmayı da deneyeceğim. Bakalım olacak mı.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 6 Şubat 2014
    kiario63 bunu beğendi.
  8. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Teşekkürler.

9. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Paylaşım için teşekkür ederiz.

10. alonewolf

alonewolf Sürücü

Alınan Beğeniler:
    32

evet karasal yayında ama sadece 3- 4 kanal izleyebiliyorum. Onu nasıl çözerim bilmiyorum.

İsmail bey internet işini nasıl çözerim telefonum iphone değil samsung kullanıyorum. torpidodaki usb ye bir acces point taksam telefondaki interneti kullanma şansım olur mu ? Sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba?

11. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Android cihazlarda samsung telefon ile blue tooth üzerinden cihazınızı internete bağlayabilirsiniz aslında.Android işletim sistemi bu durumu destekliyor.Ancak cihaz buna izin verir mi onu bilmiyorum açıkçası.

12. outcry666

outcry666 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    haret olmadı. azıcık uğraşmam gerekecek sanırım. Wifi olayına gelince. nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama wifi usb takınca cihazı tanımıyor ve driver soruyor elimde iki tane var ikisini de denedim aynı.
    Herşeyi geçtim bu wince zaten işi zorlaştırıyor bir de necvox oldummu iyice zorlaştırıyor bence uğraşmayın derim. ben yavaş yavaş android 2din lere yönelmeye başladım. o videoyu at çalışmasın bunu at çalışmasın windows 95 gibi. işkence. benim tavsiyem necvox gibi bir alt kalite firmayla hiç uğraşmayın. benim önceki civic de forx vardı o bile şimdiki necvox u katlardı kalite bakımından...

13. Bhdrtrgt

Bhdrtrgt Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Arkadaşlar merhaba. Bu necvox ne tür videoları okur? Aracım bir arızadan dolayı şuan serviste. Ve dvd taktırıcam. Aracımda izlemek için flaş belleğe youtube downloader aracılığı ile mp4 formatında klipler attım. Bunu direk taktığımda çalıştırır mı ? Ek bir işlem yapmam gerekir mi?

14. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Konu içerisinde formatlar mevcut

15. Bhdrtrgt

Bhdrtrgt Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    doğrudur da ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

16. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
  17. Bhdrtrgt

Bhdrtrgt Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    tekrardan merhabalar daha önce sormuştum ama ismail arkadaşımız forumda mevcut diyerek cevaplama gereği duymadı sanırım. forumda ben elimden gelen kadarıyla bildiğim şeylerde yorum yapıyorum ama soruma hala yorum bulamadım. bana beni bu konuda cahil olarak görmenizi isteyerek yardım etmenizi bekliyorum yoksa söküp tekmelicem bu cihazı.
    sorum şu; necvox navigasyona;
    1- dvd ye avi mpeg4-avi formatında klip attım oynattı ancak sesi bozdu, cızırtılı çalıyor
    2- yine dvd ye mpeg4-avi formatında yine klip attım bu kez format desteklemiyor dedi oynatmadı
    3- bir arkadaşım sd karta divx-avi formatında klip atmış onu kendi cihazıma taktım çalıştırdı, kendim flaş belleğe aynı videoları attım taktım çalıştırmadı...
    Arkadaşlar kullananlar bana mümkünse bu konuyu bir açıkça anlatır mı?

18. outcry666

outcry666 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    İstediğiniz video converter programı ile convert edebilirsiniz. Direk atarsanız cihazın desteklediği codec ler yüzünden çalışmaz. Ben Xilisoft video converter kullanıyorum. Çok converter denedim hepsinde bu ayarları yaparsanız sıkıntısız oynatır.
    Çözünürlük: 720:480 (800:600 yapmayın. evet ekran 800*600 fakat gerçekte öyle bir video çözünürlüğü olmadığı için oynatmaz.)
    fps:Bence en ideali 23.976
    Aspect Ratio ile oynamamanızı tavsiye ederim.
    Ses codec i de seçmeniz lazım. yoksa sıkıntılar yaşarsınız.
    Ben ses ses codec i olarak mp3,Sample rate:44100, Bitrate 128k kullanıyorum.
    Bunları deneyin olmazsa değişik varyasyonlar deneyebilirsiniz.

kiario63 bunu beğendi.
  19. Bhdrtrgt

Bhdrtrgt Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    outcry666 teşekkür ederim istediğim ve aradığım cvp buydu

outcry666 bunu beğendi.
  20. icmumcu

icmumcu Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    merhaba arkadaşlar, benim yeni ceed için ben de necvox cihaz almayı düşünüyorum. aklımda 2 soru var?
    1. platinum serisi çıkmış. kullananıp da memnun kalan var mı?eskisi ile farklarını bilen var mı?
    2. eski tip necvox için 1500tl civarı geri görüş kamerasıyla fiyat aldım? fiyatlar hakkında düşünceniz?

Bu Sayfayı Paylaş