10 kasım LPG KABLO

necvox soruları

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda ism@il tarafından 12 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    tabi ben kendi kullandığım necvox'a göre bildiğimi yazdım. şahsen farklı bir kartı denemekte fayda var. bendeki sandisk te sorun yaşamıyor.

2. maviateş

maviateş Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    44
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ömer F.Y.
    Araç Modeli:
    Ceed 2013 - 1.6 CRDI Otomatik
    yardımcı olduğun için tesekkurler abi. 'Bad Card' hatasıyla karşılaştın mı abi sen hiç. kart'a format attık filan sıfırladık ama sıfır bir kart almak lazım galiba.

3. DenizDere

DenizDere Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese merhaba;
    Bütün yazılanları dikkatle okudum. Her denileni yapmama rağmen necvox 9920 cihazımda bir türlü youtube dan indirdiğim videoları izleyemiyorum.Denediklerim;
    1. mp4 (keepvid ile çevirdim)
    2. avi 360x480 (format factory ile çevirdim)
    3.avi 360x640 (format factory ile)
    4.avi 720x640 (format factory ile çevirdim.

tüm uzantılara dikkat ettim.çevirdiklerimi 4 gb usbye ayrıca 1 gb memory karta yükledim.
    usb yi aracu-ın kendi usb girişine, memory kartı necvox'ün kart girişine takmama rağmen yine de her ikisinden de izleyemiyorum.

Sizce nerede hata yapıyorum?

4. Rio35

Rio35 Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    Mp4 oynatmasi lazim YouTube video downloader ile mp4 formatinda direk indirip denedinizmi ?

5. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    şu anda aracım yanımda değil. Olsaydı formatı size yazardım. Ama ben kitapçıkta ne yazıyorsa o formatta dönüştürdüm ve hiç sorun yaşamadım.

6. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Youtube dan videoları hangi programla indiriyorsunuz.Mesela RealPlayer ile indirilince ses dosyası inmiyor.

7. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Aslında konunun başlarında format paylaşımı olması gerek

8. Cem35

Cem35 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    öncelikle herkese selamlar..
    Bende kia sportage ma necvox navi taktırdım serviste (1500) tl'ye şu an için tek sorun Apple ile ilgili ürünlerde yaptığım araştırmalarda İOS 7.0 ve üzeri işletim sistemli cihazlarda maalesef güvenli cihaz olarak görmediği için usb poprtundan bağlantı olmuyor ayrıca eski tip IPODlarda aynı şekilde destekleme olmuyor büyük ihtimalle esse gruopun apple anlaşma yapması gerekiyor gibi her neyse bluetohot üzerinden ve aux girişinden ses alınıyor lakin kontrolü maalesef ıpodlar üzerinden oluyor, rehber konusunda maalesef yukarıda belirttiğim güvenli cihaz tanımlanmasından dolayı rehberi göstermiyor, DVD usb, VCD, SD kard sıkıntı yok ancak USB ve SD karttan film video veya youtube gibi sitelerden indirilecek olan videolarda mutlaka format değişikliğine gidilmeli,
    örneğin ;
    resim link.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=8B7r8XSiPSs
    youtube sayfasından indirecekseniz "SSyoutube......" şeklinde yazmalısınız veya http://en.savefrom.net sitesinde download yazan yere youtube linkini kopyalayıp download yapmanız gerekmekte, entere bastığınızda ekrana gelecek olan siteden videonun indirme linki görülecektir burada mp4 720 p veya 360 p yi indirmelisiniz sonra format factory adlı converter proagramı ( bu program free bedava olup kendi sitesinden en son güncel sürümünü indirmeniz olacaktır. ayrıca bilgisayar sisteminizde yüklü kodek programınız yoksa indireceğiniz veya izleyeceğiniz hiçbir video dosyası işinize yaramayacaktır bu yüzden pc nizde klite codec programını kurmanılısınız) ile video yu dönüştürmelisiniz size tavsiyem videoları avi formatında ve 360 p seçeneğinde dönüştürmeniz olacaktır. sonra bu dosyaları usb veya sd karttan izleyebileceğiniz gibi indirmiş olduğunuz tüm dosyaları DVD yaparakta izleyebilirsiniz yalnız DVD sürücüsünü fazla yormamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca daha önceden elimde DVD portable vardı şimdi Çinden bna göre kafalık kılıfı getirtiryorum o gelince sizlere dahada resimli bilgiler vereceğim umarım yardımcı olabilmişimdir. saygılarımla...

basmane bunu beğendi.
  9. Cem35

Cem35 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    merhaba Denizdere
    format factoryde 360 p ye göre avi olarak dönüştür o aman oynatıyor ayrıca yazdıklarına baktığımda çevirilerin 480 p ve 640 p olmuş yani çözünürlük değerlerini dikkate alırken .....* 360 çarpıdan sonraki rakam grubu önemli sana resmi gösteriyorum ayarlarını buna göre yaparsan çalışacaktır. kolay gelsin

ff ekran resmi.jpg

10. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Kendinizi tanışma konusunda tanıtabilir misiniz. Teşekkürler...

11. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    +1

12. Cem35

Cem35 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tanışma konusuna yeni konu açılmıştır.

:rolleyes:

13. outcry666

outcry666 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Videolarin mp4 ya da avi olmasi yetmiyor arkadaslar. Onceki aracimda da navigasyon cihazi vardi simdiki spom da da. Ilk navigasyonla tanistigimda en az 10 kere eve girip cikmisimdir. Birsuru format denedim en son cd ye bir klibi 20 kere farkli formatlarda yazdirip oyle denedim ve su an spom da ( onceki aracimdan kalma dvd yi direk taktim) klip calar surekli. Bir kere yapamayanlara tavsiyem xvid codec i kursunlar. Ben aiseesoft video converter kullaniyorum. Full unu arayip bulabilirsiniz. Videoyu 640x480 23.976fps xvid avi audio codec mp3 44khz 128bit olarak youtube den 1080p veya 720p olarak indirip bu sekilde convert ediyorum. 25fps olunca bile klip birsure sonra artik cihazin islemcisi mi yetmiyor nedir yarida kesilip bir sonrakine atliyor. Aiseesoft da araba diye de profil olusturdum ve bu formati kaydettim her seferinde klipleri indirip toplu sekilde ceviriyorum. Ben format factory, total video converter, xilisoft video converter da denedim o yukari inip cikmalarimda, benzer ayarlari yapmama ragmen, ses var goruntu yok, goruntu var ses yok, calip sarki bitmeden atlama gibi bircok sorun yasadim. Xvid i divx yaparak da denedim o zamanda sarki atladi. Sonuc, bence bir de bu programi ve ayarlari deneyin. Bir sıkıntı olacağını sanmiyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

15. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Güzel paylaşım...teşekkürler

16. hozbaykal

hozbaykal Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkese Selamlar, 2013 sportage alalı 2 ay oldu, servis tarafından takılan necvox navigasyonda sıkıntı yaşıyorum. Genel olarak tüm özellikler çalışmasına rağmen 2 günden beri navigasyona tıkladığım zaman navigasyon kısmı açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, yardımlarınızı bekliyorum

17. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Hiç mi açılmıyor yoksa bir müddet sonra mı açılıyor. Eger hiç açılmıyorsa tekrar yazılımının yüklenmesi lazım. Siz servise gösterin...

18. Lynx

Lynx Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    Gerçek Ad-Soyad:
    Buğrahan Özyapı
    Araç Modeli:
    2012 Sportage 1.6 GSL+
    ya bu servisleri var ya sopalayacaksın necvox ve xetec gibi markalara bizi tav etmeye çalışıyorlar.. keşke şu zenec vw dan sonra yeni spolara da bi ürün üretse de alsak..

19. hozbaykal

hozbaykal Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    hiç açılmıyordu, bugün bilinçsizce biraz kurcaladım galiba fabrika ayarlarına döndüm:) şu anda açılıyor fakat harita bilgisi bulunamadı diyor. Servis yolu göründü bana

20. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Serviste muhtemel firmaya yollayacak. Kötü bir durum. Sd kartı göruyormu acaba.

Bu Sayfayı Paylaş