10 kasım LPG KABLO

lütfen bilgi verin yardım lasım çok kararsızım...

'Otomobil Testleri / Karşılaştırmalar' forumunda kuzey tarafından 28 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. kerata58

kerata58 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    37
    aynen dusuk km bulmak cok zor cıksada zaten millet sahıbınden adresınde yatıp kalkanlar var hemen alıyolar:)benım arabam 75bınde dızel bende sehır ıcı olsun cok rahatım yakıt bakımından 40tl mazotla 200 km gıdıyorum dusunun artık tabı enjektor temızlgıı felan yaptım ben cok sukur cok memnunum bu kasadan ama genede bulabılırsenız dizel bu kasadan alın:)ama gene dıyorum hocam sizin hosunuza hangısı gıderse onu alın derım aldırmayın sagdan soldan laflara:)hakan abının dedıgıde dogru yenı kasa ceratolarda lpg problemı bende cok duydum CRDİ CANDIR CANNN:)

2. pascalim

pascalim Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    2.947
    Gerçek Ad-Soyad:
    Orhan İLYASLI
    Araç Modeli:
    Ceed Consept Plus SW
    Hoş geldiniz aramıza. Dizel araç düşünür müsünüz? Aldığın fiyatlara yakın Ceed var.

3. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    valla hocam o konuda rahatım neden rahatım dersen. lpg kiti taktıracğaım yer amcaoğlunun bir imzasıyla devletten 1.5 milyon destek almış kocaman bir araç servisi. amcaoluna minnet borçları var. amcaoğlunun onlara yaptığı işi bir firma danışmanlık şirketi yapsa emin ol en az 30 bin komisyon alırdı. ben aracı götürücem uygununu taktırıcam sorun çıkarsa onların boynuna çözmek durumundalar. o yüzden her türlü lpg hocam.. bide ben bayaa bi okudum şimdi isim vermek doğru olmaz da başka bir forumda 50 sayfa yorum okudum lpgden pek sorun yaşayan olmamış yaşayanların sorunu da ya yanlış kit ten yada çözülebilen ufak tefek sorunlar. benim araca yanlış kit taktırmak gibi bi durum olmaz ufak tefek arızalarıda dediğim gibi yaptırması benim için çok rahat. ilgine bilgine teşekkürler. lancer alıcam gibi bakalım üstte linkini verdiğim 25.250 lik concept durursa büyük ihtimal o olur ona bide lpg taktıkmı tamamdır 2 yılda 89bin yapmış ama ne gam motoru hep ölse taş çatlasın 3 bine sıfırlarız. 6 vtes sunroof herşey var arabada büyük ihtimal kilometresinden dolayı o kadar düşük fiyatı var. hayırlısı 10 gün daha satılmazsa sonra konuşcaz adamla inşallah.

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Hayırlısı olsun.Bu durumda konuyu açarken yaşadığınız kararsızlık geride kalmış ve sanırım artık yardıma da ihtiyaç kalmamış.Hayırlısı olsun.Tabi ki temennimiz zengin karışım ve benzeri nedenlerle arıza lambası yanan cerato sahibi üyelerimizin yaşadıklarını yaşamamanız.;)

Ama sıkıntı çıkarsa telafi ettirebileceğiniz tanıdıklar olması güzel.
    Kararınız hayırlı olsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    aklım yine mitsu lancera gitmiş.. gençlik aşkı evodan olsa gerek aklımın bir ucu haala onda :) cerato demek istedim anlamışsınızdır :D

27-29 nerde creed var kaç model hocam ? eski kasa diyosun sanırım. saol onu hiç düşünmedim. eski kasa olacaksa cerato olur. trdeki son kasa en azından. yenisi gelmezse son kasa olarak devam ederiz :)

6. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Mayıs 2013
  7. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    :confused:

8. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0

hocam sende işin içinden çıkamadıysan biz hiç çıkamayız. hayır bide conceptin donanımına 4 yıldız somfortunkine 3 yıldız vermiş. bir sunroof mudur 1 yıldız eden..

9. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Evde olsam daha iyi yardımcı olurdum.Ancak telefonla zor oluyor.;)ancak tek fark sunroof değildi yanlış hatırlamıyorsam.:)

10. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    neyse hocam hiç zahmete girme. 8.7lt benzin tüketimi lgpde bile olsa 11lt ye tekabül eder. 2.7 den (samsunda en ucuz fiyat bu anlamak mümkün değil ama öyle ülkeye doğal gaz samsundan giriyor em pahalısını biz kullanıyoruz.. isyanlardayım) kmde 30 kuruş tüketim demek. 1.25 fancy nin fabrika verisi 6,3lt lpg de de 7,5-8lt olur 100km de 22 lira km de 22 kuruş şehir içi tüketim harika bir değer. böyle bit tüketim için aracın tüm eksiklerini kabul ederim ki. sınıfındaki o fiyattaki arabaların çok çok daha üstünde duruyor. 2012 model olmasıda ayrı bir avantaj. kendimi biraz zorlarım 27-28 in üstüne çıkar bi fancy alırım sanırım. son nokta budur. (inşallah :) )

11. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    sonuç ne oldu, kararınız nedir ?

12. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    :thumbup:
    Kararınızı riodan yana kullanmanıza sevindim.Hayırlısı olsun.

13. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    samsun bayi beni kanser etti ya. rio 1.25 fancy nin liste fiyatı 38700 28 bin peşin vericem gerisine kredi kullanıcam son fiyat ne olur dedim. dalga geçer gibi 38500 olur dedi. sitede kampanyalarda 35000 tl kredi 1650tl indirim yazıyor onlar ne o zaman. 36bin civarına bıraksalar sıfır alıcaktım ama 30 bine 10-15binde 2. el almak daha mantıklı sanırım.

14. Rio35

Rio35 Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    220
    Gerçek Ad-Soyad:
    İbrahim K.
    Araç Modeli:
    Rio Sedan 2012
    Yeni gelen 1.25 fancyler supervision gösterge panelı ve cruıse control var.Belki o yüzden ınmemışlerdır ancak yaptığı indirimde dalga geçer gibi olmuş resmen o bayiye ugramazdım bırdaha ben olsam tok satıcıları hiç sevmem.

15. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır sitede öyle bir yazmış ki

35.000 tl
    36 ay %0,75 faizli kredi fırsatı
    1670 tl indirim

yazı bu şekilde şartları neler 1650 tl indirim nasıl oluyor ne oluyor hiçbir açıklama yok...

kia rionun motoru alüminyum alaşım motor lğg ile uyumsuz diyorlar doğrumudur bilgisi olan varmı ? zira aracın lpg li ikinci elleri satılıyor ama dedikleri gibiyse sorunlu araç almayalım yada alıp taktırdığımızda sorun yaşamayalım.

16. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    Zincirli Ceratolar ıcın bence 112bın Km hıc yuksek degıl

17. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Bence samsuna baglı kalmayın ist veya ankara bayilerindende fiyat alın derin sonuçta geçıcı plaka verilip ruhsatınız çıkar

18. kuzey

kuzey Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    cerato gönlümün kaldığı araba ancak %90 şehir içi gezecek bir araba için lpg de bile 30 kuruşun üstü beni aşan bir tüketim oranı. o nedenle rioya döndük hocam. ama bu alüminyom alaşım olayı kafamı bulandırdı rioların motoru lpg ye uygun değil mi ki.

19. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    yeni rio'lar ile ılgılı pek bılgım yok acıkcası,bu araçlarla ılgılı RİO35 kardesım yardımcı olabılır siz.Ayrıca benım kastettıgım 2010 oncesı dizel Ceratolar

20. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Bende aynı fikirdeyim. Başka bayileride arayın muhakkak. Bakın ben bu yüzden aracımı 4 bin lira uygun aldım...aramaktan çekinmeyin teklifler alın. O ne öyle dalga geçer gibi fiyat vermişler

Bu Sayfayı Paylaş