Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kia da rio klima ve direksiyon sorunm

'Rio Forum - Club' forumunda adem-66 tarafından 14 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. adem-66

adem-66 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    garanti başlangıç tarihi ile araç teslim tarihi bende ki gibi birbirini tutmayan arkadaşlar için bu bir mağduriyet değil mi????
    hadi muayene neyse de mal alıyorsun garantisi 3 ay önce başlamış böyle saçmalık olmaz

2. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Tabi bunun araştırılması gerekir...

3. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Bende huylandım şimdi. Benim fatura nerde ola ki

tapatalk

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Kesinlikle haksızlık.Bence hakkınızı arayın.

5. adem-66

adem-66 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar
    sonunda riomla ilgili bütün sıkıntılarımdan kurtuldum çok şükür. gecen haftayı arabasız ve serviste geçirdim diyebilrim. kaloriferin ayağa üflememesi ile ilgili koreden siparişle gelen fan konum motoru önce torpido sökülerek takıldı fakat sonuç nafile oldu yine ayağa üfleme olmadı usta mecbur göğsü sökecez dedi sorunu anlamak için istemeye istemeye kabul ettim içim hiç rahat değildi göğüs söküldüğü için nerdeyse her aşamasında başında durdum. ve göğüs söküldü sorun fanların konumlarını ayarlayan elektronik motorlarda değil de o motorun çevirdiği plastik hava perdelerinin bir tanesinin kırık olduğu anlaşıldı ve havanın oradan ayağa yönelmesi gerekirken cama gittiği anlaşıldı. derinlerde bir parça onu çıkarmak için göğüs tamamen darmadağın edildi. parça çıkarıldı merkezden istendi ama maalesef türkiye de yokmuş bekleyeceksiniz denildi ilk başta ama ustam sağolsun biraz bastırdı mail felan attı maduriyetimle alakalı nasıl yaptılar anlamadım ama sıfır araçtan sokulup gönderileceği soylendi parça geldi baktık yanlış perde kırık olan değil sağlamolan tekrar istedik tekrar geldi montaj felan derken araba 7-8 gün serviste kaldı. bu arada butun sıkıntılarımı hallettiler sag olsunlar rütüş boyalar yapıldı çiziklere pasta yapıldı bagajım su alıyordu o giderildi arka koltuk klidimde sıkıntı vardı o halledildi antifirizim değiştirildi aklıma ne geldiyse söyledim ikiletmediler.çok şükür şimdibir sıkıntım yok burdan Diyarbakır akçanlar daki cengiz ustaya cok teşekkür ederım gerçekten işinin ehli göğüs sökülüp takılırken çok dikkatli davrandı söküldüğü bellibiledeğil ayrıca cok efendi bir adam o kadar gun basında bekledim alakalı alakasız bur suru soru sordum hepsine cevap verdi. doğu güneydoğudaki kia sahiplerine şiddetle tavsiye ederim cengiz ustayı aracınızı gonul rahatlığıyla bırakabilirsiniz. fatura ise sadece 38 tl antifiriz ücreti
    ayrıca su garanti başlangıç tarihide aracın teslim edildiği tarihmiş onun teyidini aldım . herkese iyi günler dilerim....

6. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Geçmiş olsun. Duyduğum iyi oldu bende urfadayim. Sağlam servis arıyordum. Teşekkürler paylaştığınız için.

tapatalk

Bu Sayfayı Paylaş