Hayır düğmeler fosforlu değil bahsettiğiniz fosfor sanırım karanlıkta parlama yani :thumbup: GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Servise yönlendirince ben de olayı çözecekler diye umutlanmıştım açıkçası.Buna üzüldüm.Paylaşım için teşekkürler Cengiz Bey.
Benim Pro Ceed'te de aynı şekilde. Ayna ayarlama ve ayna kapatma açma tuşu ile sunroof tuşlarında aydınlatma yok. Söktüm baktım floresan özelliği de yok. Ben sunroof tuşlarına içten aydınlatma yaptım fakat ayna ayarlama ve açma kapama tuşuna imkanı yok. Ancak ışıklı olan başka bir aracın ayna ayarlama tuşunu ayarlamak lazım. Ona da gerek yok.
elektrık bılgım sıfır ama aklıma soyle bırsey geldı,ayna acma butonuna bagımsız led gıbı bırsey baglansa sonucta ayna acılmak ıcın basılacak yansa ,kapanırken orasıda sonse yapılabılırmı
evet yapılabilir ancak aynı özellikte led kullanmanız gerekir. Ledlerin http://www.kiaclubtr.com/showthread...7%FDlamamas%FD-Sorunu-ve-%C7%F6z%FCm%FC/page3 linkindeki 53. mesaj gibi olması gerekir.Aksi halde düğme hareketini kısıtlar.