Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İstanbul'da orijinal kia yedek parça satan yerler?

'Picanto Forum - Club' forumunda gogolan tarafından 17 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. ikaraoglu

ikaraoglu Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    115
    Gerçek Ad-Soyad:
    İsmail KARAOĞLU
    Araç Modeli:
    Kia Picanto 1.1 EX
    AGF oto. :) evet çıkmacı kendisi. Kendileri ile bir kez alım yaptım. Bir daha yapmam. Öyle esnaf olmaz olsun. 5 tl bile indirim yapmaz mı adam 400 tl lik traverz için. yok nuh dedi peygamber demedi. 5 tl lik indirime ihtiyacım yok. Sadece esnaflığı sorgulamak istedim. maalesef sınıfta kaldı. Oradan alacağınız parçayı piyasada da bulabilirsiniz. Gittiğinizde sizinle ilgilenecek ve sizin bir müşteri olduğunuzu bilecek bir kişi istiyorsanız AGF ye GİTMEYİN.

traverz aldığım gün hasarlı picanın arka koltuk emniyet kemer karşılıklarını istedim. Benimkilerin plastik kısımları kırık olduğu için almak istemiştim. Utanmadan tanesine 100 TL dedi. Dalgamı geçiyorsun dedim. Bana aynen bunu dedi. "İşine gelirse". En son traverzi alıp 400 tl yi ödedikten sonra kendilerine siz esnaf değilsiniz diye yüzlerine söyledim ama parayı sayarken suratıma bile bakmadı :)

Sizin esnaflığınıza. İnşallah gün gelirde AGF grup denilen firmanın ilgilileri bu yorumu okurlar.
    Ayrıca 400 tl lik traverz sonrası farklı firmalardan toplamda 3000 tl lik daha malzeme aldım. kendileri kaybetti. 5 tl iskonto para kaybettirmez. para kazandırır.

Oy oyyyyy. ne doluymuşum ben :D

Bu Sayfayı Paylaş