Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İlk arabanızı nasıl aldınız? Çevrenizdeki tepkiler nasıl oldu:)

'Sohbet' forumunda raif1983 tarafından 20 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. reggie.83

reggie.83 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    tsk ederım ark lar form da bıraz acemılık bırazda yoğunluktan takıp edemiyorum

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Olsun.Ne zaman müsait olusanız paylaşımlarınızı bekliyoruz.

3. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Arkadaşlar ilk arabamı 2002 kasım ayında bolu dan bir galeriden aldım 97 model dogan slx çogu arkadaş gibi gece kalkıp arabama bakmışımdır bu arabayı seçmemdeki sebebte 92 yılında araba kullanmayı yeni ögrenirken babamda 91 model şahin vardı çelik jant rekli cam pioner teyip bende takıntı kaldı bende ilk tercihimi bundan yana kullandım bu dogan şahine karşı hala ilgim vardır syg

4. Hoca

Hoca Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    1995 yılı yaz mevsimi 1989 model renault 9 GTC ilk arabam 255 milyona almıştım,maaşımda 8milyon civarıydı,3 sene hiç masrafsız kullandım ve sportaga'ye gelene kadar 12 araç daha değiştirdim.

5. raif1983

raif1983 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    Çok güzel bir seçim olmuş gerçekten tebrikler:) bu değiştirdiğiniz 12 araç arasında kia varmıydı acaba?

6. Hoca

Hoca Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    kıa olarak ilk aracım sportage

7. aycanka

aycanka Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Güzel bir konu açılmış ve gerçekden güzel hikayeler var bende eşlik edeyim .

2001 yılında evlendim yaşım 22 erken bir evlilige adım atmıştım eşimle 6 sene çıktıkdan sonra askerden gelir gelmez kaçacak ve yapacak bir şeyim kalmamışdı. Ailem hemen yakaladı yeter bu kadar gezdigin dedi kurduk yuvamızı. Ne babama ait nede bana ait bir aracımız olmamıştı. Dügünden sonra biraz bizim katkılarımızla biraz da babamızın katkısıyla ailece toplanarak oto centerdan kırmızı 98 model reno 19 hacbek bir araç aldık. 2-3 gün araç baktıgımı hatırlıyorum. kan Kırmızıyı görünce ailecek herkez begenmişti.
    aracı aldık ben acemiydim eve bir abim getirdi. Ozamanlar aracı bırandayla öyle bir kapatıyor ve bağlıyordumki görmemişin bir oğlu olmuş misali Şimdi gülüyorum yaptıklarıma demekki her şeyin ilki fazlası ile heycanlı ve degerli oluyormuş..

2 ci aracımızıda bu aracımızı 2007 yılında takasa vererek 105 lik temiz bir transporter almak olmuştu. 8500 tl ye aracı verdik 37000 tl ye altın 30 tl iken bozdurarak aldık. Baya bir borca girmiştik ve buna ben sebep olmuştum. Ve altın 80-90 tl yi görünce baya bir maddi ve manevi sıkıntıya sebep verdigim için sıkıntılı zamanlarım oldu. Bu arada araç babamın üzerinme idi aile içi sıkıntılar olunca biraz borçla eşimin üzerine 2007 model temiz bir megan aldım ilk defa kendimize ait bir aracımız oldu . Meganım siyah parıl parıl parlayan tertemiz bir araçtı senede 2 defa şehir dışına çıkıyordum fazla yakmıyordu keyifli bir araçtı.

Sene 2012 aylardan eylül sportage görünce yine dayanamayarak iş için çektigim krediyide ekleyerek sıfır bir sportage sahibi oldum . Aracımı seviyorum ilk aldıgım zaman herkezin gözü bu araçtaydı. Şimdi trafikde baya çogaldı Keyifle kullananıyorum yıkandıgı zaman takından yenilmiyor. İnş Rabbim herkeze gönlüne göre kazasız belası kullanmak suretiyle bir araç sahip eder .

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 21 Nisan 2013
  8. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Herkesin araba alırken yaşadıkları değişik,herkesinki bir başka değerli.Bu özel anlarınızı bizlerle paylaşan tüm üyelerimize teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

9. ResuscitateR

ResuscitateR Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    ilk aracımı 2005 yılında öğrenciyken online satışlardan kazandığım para ile almıştım.. 1991 model Subaru Justy 1.0 gl Hap kadar araba :) Kornasından ve süper gidişinden! doLayı adını RoadRunner koymuştuk arkadaşlarla.. Lpg'de takdırdım eşşek niyetine bindim emektara.. Satmaya karar verip iLk araba pazarına götürdüğümde ise aynı gün iLk elimden tutana sattım..

10. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Olay budur:thumbup:

Bu Sayfayı Paylaş