82610-2f000gw ic kapi kolu kompledir. 81371-2f000 kapi kolu teli Ihtiyaciniz olan urunler Koreden adrese teslim 120 tl dir.
http://kia.epcdata.ru/cerato/38481/...183411/ruchka_peredn_dveri_vnutr_prav-P85342/ Hakan Krom kapi kollari numaralari 82610-2f000cr 82620-2f000cr Diye devam ediyor. Rusya sitesinde cikmiyor. Cr chrome anlamina geliyor dis kapi kolundaki gibi Adet fiyati olarak koraps i baz alirsak adedi 10 usd koreli 3 usd garanti kar koyar bunlara Ee nakliyeside 13-15 civari tutar. Tahmini diyorum. 52+13=65 usd eve gelir. Rakam tam net degil koreliye mail atmadim.kendim hesap ettim. Bazen koraps daki rakamlar tutmuyor bazen korapsdakinden ucuz veya pahali olabiliyor.ama en ucuz liste korapsda. Fourgreen ve ebay cok pahali soylim. Aslinda ebayda olabilir takim halinde diger araclarin ic krom kapi kollari var satiliyor.ne olursa olsun benden ucuza kimse temin edemez eminim kanka. Minimum servisten en az 40 tl asagi gelir eminim.
Bizim hatun bu akşam arabanın içinde kalmış şöför kapı kolu pert muhtemelen tel koptu ya da çıktı... ben sökemem muhtemelen onu haftasonuna kadar camdan idare et dedim bakalım ne kadar dayanacak
Geçmiş olsun yapcak bişey yok mecbur servisten tedarik etcen ayrıca sende yaparsın çok zor bişi değil soylim
Geçmiş olsun.Çok kolay.Benim açtığım konuyu hatırlarsınız;kapı iç döşemesini oradaki tarife göre sökün.Sonrası doğaçlama gelişir zaten.