gayet güzel açıklamışsınız.yanlız bende set+ veya set- de 2,5 km farkediyor.70 km hıza sabitlediğim aracı 80 km hıza çıkarmak için set+ tuşuna 4 defa tıklıyorum.saçma geldi bana bu durum buçuklu buçuklu yani sanmıyorum ama bir ayarı varmıdır acaba?
Açıkçası 5km/h dedim ama bildiğim kadarıyla söyledim bu bilgiyi ama hiç dikkat etmedim ne kadar arttırıp azalttığını , ayar kısmı yok yine bildiğim kadarıyla. Ben buna bile çoktan razıydım takmadan önce, onun için hiç sıkıntı yapmıyorum sizde keyfini çıkarın ayrıntılar üzerinde pek durmayın büyük ihtimal bizde de aynıdır durum.
Yakıt ekonomisi için bir tavsiyede bulunayım bende. Eğer araç otomatik ise en düşük hızda cc aktif edin (sonatada 40 km) ve set + tuşunu basılı tutun araç çok sakin hızlanıyor istediğiniz hıza gelince bırakırsınız. Sent from my iPhone using Tapatalk
hımmm değişikk....tabi otomatik olunca nerden kısacaaam nası az yaktırcam die bilim adamı oluonuz demi
Çok şükür öyle bir derdim yok 2.0 crdi 170 hp ve 1750kg araç şehir içi asmadan kasmadan 9 litre tüketim var. Şahsi fikrim D segmenti bu arabaya binecek kişi era kadar tüketim beklemesin.