Kardeş, Continental lastik aldım. Çıkanlar Bridgestone Turanza idi. Ben, bu kadar bariz fark hissedeceğimi beklemiyordum. Yol gürültüsü hissedilir derecede azaldı ve mükemmel bir yol tutuşu var.Hatta, biraz hızlı girdiğimiz virajda arka taraf atacak oldu inanın lastikler sanki yapıştı yere ve kurtardık Allah'ın izniyle. İyi lastikmiş vesselam...
Arkadaşlar Bridgestone nin Cerato için ürettiği lastik, aracımı sıfır alırken bu lastikler vardı, şu anda da bu lastikler mevcut, yenisini alacak olsam yandığımın resmidir http://www.hepsiburada.com/liste/br....aspx?productId=otlst518514&categoryId=259720
Mahir kardeş aracımdaki lastiklerin ne kadar değerli olduğunu bu fiyatı gördükten sonra anladım başka bir sitede 402 TL olarak da görmüştüm, yenileyeceğim zaman dediğin gibi kesinlikle değmez
buradaki taksiciler yaz lastiklerinden memnunlardı Hakan bey. bir akrabamda V desen olan yaz lastiklerinden kullanıyordu ve ısınınca daha iyi performans verdiğini söylemişti...
Ben de Michelin energy kullaniyorum 4 yıldır.Ama onun fiyatlarda uçmuş.Jantlari alırken lastikler yeniydi.O yüzden lastik masrafi da çıkmasın diye lastikleri degistirmemistim.Ancak Her markanın 195 55 16 lastikleri 195 60 r15 e gore daha uygun fiyatlı. Tabi iş işten geçti artık. Belki bu yaz ben de petlas a geçiş yapabilirim bu yaz
Belki daha önce üyelerimiz daha önce petlas lastikler ile deneyimlerini paylasmislardir.Ben pek hatırlayamadım aslında paylaşım yapıldıysa da.Ama mesela yarın ben de internetten kışlık petlas lastik siparisi geçeceğim kısmet olursa. Michelin gibi yumuşak hamurlu ve yol tutusunu iyilestiren ve çabuk sertleşmeyen bir lasrikse ben de şahsen petlas alabilirim yazın. Neden olmasın?
benim de yazlık lastikler 17" olduğu için fiyatlar çok uçuk Hakan bey. Petlas alacağıma eminim ama sadece 205*45*17 mi yoksa Metin abinin dediği gibi 225*47*17 mi alsam diye tereddütlerim var. Malum benim makine LPG li olduğu için 225 taban yorar mı acaba bizim keratayı...
http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?7144-Cerato-larımızın-resimleri/page5 bu konuda konuşmuşuz Hakan bey