Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gösterge ve balata hakkında 2 soru.

'Cerato Forum - Club' forumunda u_d_cicek tarafından 21 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    Ozaman kisa girerken degisim gorunur gibi.

Arka taraftan bakmadilar mahir bey. Sadece on ve arka balatalara gorunen taraftan baktilar. Sanirim sesi dinlemeye devam edip cizirti duydugumda degisim zamani geldi demektir. Cok tesekkurler iyi pazarlar :D

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Ufuk Bey ben lastikler sökülerek kontrolü yapıldı diye düşünmüştüm.Mahir Beye katılıyorum.Eğer sökülmediyse 2 seçenek var.1.si lastikleri tek tek söktürüp balataları kontrol etmek,2. si ise ses yapmaya,yani kontrol sacı diske sürtmeye başlayıp metal metale sürtme sesi gelmeye başladığında değiştirmek.2. sinde diskte -her ne kadar balataların bastığı yüzey de olmasa-kontrol sacının sürtmesinden kaynaklanan çizilmeler olacağından mümkünse bu yolu kullanmayın derim ben.

Kontrol sacı;

41086_buyuk_zoom.jpg

3. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    Kışlık lastikler yazlık olanları ile değiştirilirken ben arabanın başında yoktum. Sol ön ve Sol arka tekeri ters takmışlar. bende hafta sonu onların yerini değiştirirken baktılar. yani lastikler sökülmüştü.disklerde herhangi bir çizik yoktu onları bende kontrol ettim. Sanırım kontrol sacı sürtmeye başlasa ince bir ses gelirdi. Herhangi bir seste yok henüz. Bir ay daha bekleyelim sonra yine kontrol ettiririz sanırım...

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    :thumbup:

Bu Sayfayı Paylaş