Akut Kocamanı gönderiyorsan ondan daha iyisini getireceksin, Ersun Yanal kim allah aşkına, Aykut Hocadan iyimi? Yazık çok yazık, çok yazık ediyorlar Fenerbahçemize,,,,,
valla ben onu bunu bilmem ersun yanal suclu bunda hemfikiriz ama oyuncuların sucu daha fazla cristian oynamıyor adam ruhsuzun teki oynatma sanki dunya yıldızı bekir stoper Allah askına yaa amator takımda oynıyamıcak oyuncu egemen var orda koy onu ve sen ne akla hızmet takımın iki cok kosanını cıkartıyosun kuyt, alper adama hesap sormazlarmı ama suda bı gercekki aziz yıldırım basta oldugu surece daha cok kanser oluruz.
oynamıyan futbolcuyu oyuna sokan da teknik direktör,,,, fanatik bir Fenerbahçeli olarak beni Fenerbahçeden soğutuyorlar, kişiliksiz, vasatın altında futbol oynayarak hiç biryere gidemeyiz. Yeniliyorlarsada adam gibi oynayarak, karakterli Fenerbahçelilik ruhuna yakışır şekilde oynasınlar.... aziz yıldırım zaten facia
beraberinde ersun yanalında gitmesi gerekiyor, takıntılı adamdan hayır gelmez, ikiside Fenerbahçemize zarar veriyorlar,,,,
valla maç izlemek bir keyifti ama artık keyiften çıktı ızdıraba döndü Ama artık alıştım keyif almaya çalışıyorum Şimdiye kadar hangi maçı kazandık ki lige başlarken fazlada olumsuz yorum yapmamak lazım ortaha saha taşın altına sokarsa takım oluruz gibime geliyor
ersun yenal olduğu sürece değil arsenal, arsinsporu zor yeneriz, takımda ruh diye birşey kalmamış, aykutu mumla aratacaklar. görünen köy kılavuz istemez,,,,
Bu maçların havası başkadır erken gol yemez ise lehimize olur inşallah. Sonuçta TÜRK takımı. Başarılar... GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi