Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dizel riocular kisin yakitiniz nasil?

'Rio Forum - Club' forumunda spawn025 tarafından 23 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. antuman

antuman Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    Gerçek Ad-Soyad:
    ilker
    Araç Modeli:
    rio
    2015 concept dizelim var.her gun 8 km gidip geliyorum.duz yolda fazla trafik yok.su an 9 lt yakıyor.araba isinmiyor biliyorum ama yinede cok fazla.servise gittim iki kez bilgisayara bagladilar ve hersey normal dediler.anlamadim ben bu isi

2. Mefisto2006

Mefisto2006 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    7
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet gönen
    Araç Modeli:
    2015 1.4 crdi concept
    Hocam aynı şeyi ben de yaşıyorum. Benim yokuş var diye kendimi avutuyorum. Ancak şu an 7.5 e düşürdüm. Ama önceki aracım punto yu hunharca kullandığımı (6.5 lt yakıyordu) anladım. Sürüş stilini degiştirmeniz gerekiyor. Yakıt göstergesini gaz pedalına dokunuşunuzun nasıl etkilediğini takip edin. Vites değiştirdikten n sonra ibre 12-13 lt yi geçmeyecek şekilde basın gaza. Dediğim ltr ye geldiğinde ayağınızı çok hafif tüy kadar hafif olacak şekilde pedalın üstünden kaldırın saniyesinde de pedala tekrar hafifçe dokunun ve ibrenin düşmesini aynı anda da devirinde artışini izleyin.sonuç alarak siz gaza çok hafif basacaksınız ama devir artacak ( 2500 devire ulaşması) tabiki bu yaklaşık 6-7 saniye sürecek. Biraz çalışmanız gerekiyor. Şu an için işe yarıyor gibi. Yeni başladım 50-70 km arası yaptim bu yöntemle.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. antuman

antuman Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    Gerçek Ad-Soyad:
    ilker
    Araç Modeli:
    rio
    Bu mazot fiyatları bizi nelere zorluyor arkadas araba kullanırken bile matematik formülü cozer gibi kullaniyoruz..denicem dediklerini sagolasin

Bu Sayfayı Paylaş