Forumca tam ihtiyacımız olan şey abi forumda yazılım işiyle uğraşan abiler arkadaşlar varsa aslında olmayacak bişey değil sanırım abi ben pek anlamam da fikir sadece. Tapatalk..
Eski (paslanmaya yüz tutmuş) bir yazılımcı olarak istenen işin gayet basit bir mantıkla çözüleceğini biliyorum ... Forum veritabanında hangi konunun nerede açıldığı ve kim tarafından açıldığı bellidir, eğer kişi "Tanışma" bölümüne konu açmamış ise diğer konular kendisine kapatılabilir. Birkaç veritabanı sorgusu ve if döngüsü ile çözülür o iş, aynı mantık profil bilgileri için de uygulanabilir eğer istenirse. Meselenin en sıkıcı ve yorucu kısmı bu yazılan kodun mevcut forum kodlarının arasına doğru şekilde yerleştirilmesi Eğer forumdaki programlama gelişmeye dönüş şekilde modül / fonksiyon bazlı yapılmış ise çözüm kolay olabilir ancak öyle yapılmamış ise saç baş yolduracak kadar zor olabilir sonuca gitmek ... Zamanında benzer bir uygulama yapmıştım, başkasının yaptığı koda modifiye yapmak eğer mevcut yapı düzenli değilse çileden çıkartıyor insanı, uğraşan arkadaşa Allah sabır versin Vaktim olsa bir test sunucusu hazırlar üzerinde çalışırım ancak iş yoğunluğu nedeniyle neredeyse hiç zaman ayıramıyorum kodlama işlerine
Tabanca Tüfek diye bir forum vardı orda yanılmıyorsam mesaj sayısı 10 a ulaşmayınca yeni konu açamıyorlardı.