tesekkür ederim hakan bey bende ilandan sonra bikac yere danıstım arastırmalar yaptım normal bir chiple ceed 188 ps cıkarılması cok zor eğer öyle bir durum varsada hakan beyin dediği gibi turbo ve motor yemesine az kalmıs görünüyor
Olay model'de değil, olabilir bir insan modelden memnun kalmayabilir ama marka'ya laf atma olayı nedir?
Serdar Beye katılıyorum.Açılan konuyu bende okudum ve cevap yazdım.Olay zevk ve seçim meselesi diye.Kimse kimsenin seçimini sorgulamamalı.Ceed de aradığını bulamayan üyemiz bence aradığını bulacağına inanan ve beğendiği için ceed almak isteyen bir arkadaşımıza da Marka,model ve ya başka bir insanın beğenisini rahatsız edecek hiçbir yorumda yazmamalı.Arkadaş kendi fikrini belirterek 2 ay ceed alıp beğenmediğini ve artık bu marka araç almayacağını kendi açtığı konuda belirtmiş.Ben dahil hepimiz düşüncesine saygı duyduk ve düşüncesini eleştirmedik.O zaman aynı saygıyı ceed i beğenen arkadaşımızın seçimi de hak ediyor.Lütfen fikirlerimiz başka bir insanın beğenisini rahatsız edecek tarzda olmasın. Forumumuzda Kia sını satmış birçok üyemiz var.Ancak bizimle kalmaya ve bir şeyleri paylaşmaya devam ediyorlar.Biz de saygı çerçevesini zorlamayacak şekilde kia aracı olmayan arkadaşlarımızla birlikte olmaktan gayet mutluyuz.
Ayni sey hyundai dede var , hyundaisini satan hyundai ye dusman oluyor.. admireden getzden sonra x marka bir aracin c veya d segmentine biniyor sonra admirede arababaymis simdi arabaya bindigini anlamis... Ben boyle gereksiz yorumlari samimi bulmuyorum zaten. HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Segmentleri , ürünlerin fiyatlarını birbirine karıştırıyoruz bencede , her aracı seçmede bir kriter vardır , kriterlerimiz farklılaşırsa marka seçimlerimizde farklılaşması ama birbirleriyledirekt karşılaştırmamız lazım ...