Herkese hayırlı haftasonları.Aranızda yenıyım ve yardımınıza ıhtıyacım var arkadaşlar. Internetten gecen gunlerde 2000 model Carnıval V6 LS buldum.Bununla ılgılı sızden bılgı ve gorus almak ıstıyorum. Oncelıkle Araba ıstanbuldan(soyleme sebebım ıstabulun nem oranı cok yuksek ve araba zaten 13 yasında) Sizce bu arac alınırmı zaman zaman gunluk kullanım ve tatıl ıcın.Yerı geldıgınde elden cıkartmak sorun olurmu bana ne gıbı eksılerı olur. Goruslerınızı benımle paylasırsanız sevınırım arkadaslar.Sımdıden tesekkurler.
Merhaba çağatay bey foruma hoşgeldiniz, zahmet olmazsa kendinizi tanışma konusunda kendinizi tanıtırmısınız...aktif forumlar dilerim sevgi, saygı ve bilginin buluştuğu yer 'KCTR AILESI'
Valla her yerine iyice baktırmak lazım ama maceraya da hazır olmanız lazım 13 sene den sonra illa ki problemler baş gösterecektir fakat modele özel bir ilginiz varsa maceraya da girmek durumundasınız
Aramıza hoşgeldiniz 13 yaşında bir CarnivaL sıkıntı çıkarır derim ve satarkende kia değil hangi marka olursa olsun 13 yaşında o segment bir aracı satmak zor olur bence !!!
Aramıza hoşgeldiniz, nem oranı bence sahil şehirlerine göre ideal İstanbul'un. Ayrıca araç akımlı olduktan sonra bi önemi olmuyor.
Tekrardan merhaba akadaşlar (foruma girişimle ilgili sorun oldu o yuzden uzak kaldım.) Arabayo satmak sorun degıl cunku 2 sene ıcerısınde tekrar aılemle ılgıltereye tasınıcaz ve dusuncemız burda bır aıle arabamız olsun ama bır mıktar para verdıkten sonrada sureklı servıse gıdıp hem maddı hemde manevı olarak yıpranmak ıstemıyoruz.... Benım ogrenmke ıstedıgım bu arabaya sahıp olan kısıler memnunlarmı? konforu,dayanıklılıgı nasıl ve sahıplere sorucak olursak Kia Carnival alınırmı? Şimdiden teşekkürler yazdıklarınız ve yazıcaklarınız ıcın.
selamlar ben bahreynde bir kia carnival aldım araçtan hiç anlamam alacak karşılığı aldım motor problemi yok 2010 model 110 bin km de araç kaporta da ufak problemleri var ve ağır bakımı yapılmamış bahreynde yedek parça pahalı acaba burdan alacağım 2,9 carnival filtreleri bujileri fren balataları o araca uyarmı araba benzinli?
oncelıkle hosgeldını . bütceniz başka bişeye yetıyorsa almayın derim. yaşı fazla sorun cıkaracakdıri ve 2. elde satmak zor olacakdır