Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bende Rio'lu oldum:))

'Rio Forum - Club' forumunda command tarafından 19 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Bu iş evet şans işi biraz ama anlayan biriyle gidip bakarsanız şansınızı arttırmış olursunuz. Galeri işi sıkıntılı bencede ama servisin sattığı araçlar bi tık daha olumlu görünür gözüme. Tabi araba almak için arabanın başına gidip incelemek gerek. Sonrada beğendiğiniz aracı expertiz ederek emin olmak. Ondan sonrada iyiki KIA aldım demek :)

tapatalk

2. alee

alee Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    sahibinden bi kaç tane ilan var sadece... İstanbul dışına çıkıp bakmam mümkün değil. İstanbul içinde bile çok sıkıntılı. iki tane galeri kartal ve tuzlada. benim maslaktan çıkıp gitmem yarım günlük izin gerektirir. bu araç için 115 - 120 bin km ler normal midir acaba? genelde araçlar o kmlerde. düşük olan bi iki tane de ben araştırma yaparken satıldı. kafama takılan bir konu da sahibinden verilen ilan ile galeri veya servisten olan ilan arasında 2000 tl fark olur mu? açıkçası fiyat ortalamanın altında olunca ben işkilleniyorum...

3. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Tabi o şekilde daha isabetli karar vermiş olursunuz.Detaylara daha iyi dikkat edersiniz.

Bu Sayfayı Paylaş