10 kasım LPG KABLO

ASKER MURAT ABİMİZ

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda 34TF1775 tarafından 18 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Bizim dönem yaz dönemiydi. Biliyorsun sadece o dönemde asker öğretmen çıkma ihtimali olduğundan çok kalabalıktık. Bizim dosya işlemleri bile 2 ay sonra bitti. Zaten sabah 5 te uyaniyorsun. Birtek yemeklerde dinleniyorsun. O ara zaten bizim kuyrukta geçerdi. Sonra tekrar eğitim ve akşam yemeği. Anlayacagin ayaklar isyan ediyor ama bir süre sonra alışmaya başlıyorsun. Akşam yatakhane çok kalabalık olduğu için uyuyamiyorsun. Derken günler böyle geçiyor

tapatalk

2. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    Peki dostum sen saat kcta teslim oldun.dagitim izni kullandinmi.

3. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Ben 16:30 gibi girdim içeri ve bayagi bir kuyruk vardı ama sizde bu kadar yoğun olmaz. Soyisim mevzusu hikaye, biz 3 arkadaş beraber girdik ayni bolukteydik. Atalay diye bir başçavuş vardı iyi biriydi. Umarım ona denk gelirsin. Fatih e bile sözü geçerdi rutbe farkı olmasına rağmen

tapatalk

4. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    Dostum sülüste teslim zamani olarak kac yaziyordu. Benimkinde saat 13:00 yaziyo. Gec gidilse sence problem olurmu.

Birde zahmet olmazsa teslim olduktan sonraki isleyisi anlatirmisin.koguslar yataklar falan.

5. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    geç gelmen sorun olmaz. ben bir sonraki günün sabahında gelen bile biliyorum. saat olarak da 17 ye kadar normal zamanın var. 13 yazma sebebi gelen askerleri akşama kalmadan giydirip hazırlamak. girince görürsün bir sürü ıvır zıvır için kuyrukta bekleyeceksin. yok bot alma yok kıyafet yok form yok çanta yok sivil kıyafetlerin teslimi vs. anlayacağın ilk gün koşuşturma ve sonunda koğuş.

koğuş kısmı bizim dönemde bayağı bir sıkıntıydı. daha önce de yazdığım gibi hem çok kalabalıktık hem tuvaletlerin 6 sından 5 i tıkanmış ve tamamen yıkılıp yeniden yapılmayı bekliyordu hem de şans işte benim kaldığım koğuşun kliması çalışmıyordu (60 kişilik koğuşlar). o yüzden saat 11 den önce uyumak pek nasip olmuyordu havanın birazcık serinlemesini beklemek zorunda kalıyorduk (malum yaz-Antalya-nem kombinasyonu ve 60 kişilik insan kaliriferi).

sonraki gün sabah 5 te kalkıp traş ardından yine bölük olarak sıra yemekhaneye marş ve yemek sırası derken kahvaltı ve ardından eğitim alanı. ordanda muhtemelen mıntıka temizliği. sonra eğitim ve öğlen yemeği. şeklinde rutine bağlanıyor. ha bide sağlık kontrolü (iyimisin? iyiyim :) ) ve aşı (senin benim gibi iki er arkadaşın aynı anda sağ ve sol kolunda durup aynı anda iki koluna birden aşı yapması olayı :12032il3: ) kısmı var. ben aşı olmadım şahsen ama silahlar paslı istersen sen ol şimdi yanlış yönlendirmeyeyim. genel olarak böyle geçti acemilik. başka sorun olursa sor yine kadeşim ama emin ol orda olanları kafana takma ve şahsi olarak düşünme gerisi bi şekilde geçiyor. hatta askerlik bitince "ulan ben ne yapcam şimdi" diyecek kadar garip bir psikoloji bile oluşabiliyor.

6. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Hasan hocam yazdıklarını okuyucunca agrı dagı etegınde tankı çalıstırıp egzost gazında ısındıgım günlere ısyan ettım varsın o kilima çalışmasın hocam iliklerime kadar üşümüştüm

7. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    hasan kardesim cok sagol sayende biraz bilgi edindim. her ne kadar anlattiklarini mantigim kabul etmese de elden gelecek birsey yok. ben en cok spor egitimi nasil yaparim ona takiliyorum bel ve boyun fitigi var beni cok zorluyor. tekrar tesekkur ederim dostum sagol.

8. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    Sağlık raporun varsa yanına al. Orda muayenede göster seni ya hastaneye sevk ederler ki bi kaç gün sürerse eğitimden yirtarsin yada seni ağır eğitimden muaf ederler. Her ikiside ise yarar :)

tapatalk

9. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    arkadaslar beş günům kaldi sivilde :( oglumun özlemiyle nasıl geçecek 168 gün hiç bilmiyorum.

10. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    Allah kolaylık versin murat; göz açıp kapayıncaya kadar geçer merak etme kardeşim

11. pascalim

pascalim Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    2.947
    Gerçek Ad-Soyad:
    Orhan İLYASLI
    Araç Modeli:
    Ceed Consept Plus SW
    Kardeşim böyle deme neler geçiyor. Ben 18 ay yaptım üstüne 11 sene geçti. Daha neler var neler.

Oraya adapte etmen lazım kendini. Yani orada geçici olarak kalacağını uyum saglarsan kolay olacaktır

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

12. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    en çok o zorlayacak abicim seni ;)
    benim de kızım vardı. ama 1 hafta sonra alışıyorsun. bitince bir daha ayrılmayacağını düşün. bir de gün sayma yani şafak ;)
    kim ne derse desin sallama. sivilde odana sokmayacağın adamlar sana emir verecek umursama..
    zaten herkes sana abi diyecek ;) bana asteğmenler abi diyordu ben onlara komutanım :D ;)
    benim en çok işime yarayan ise "sürüden ayrılma" ;) izmarit toplamaya bile gittim sürü halinde daha güzel vakit geçiyor ;) bir de ayrılırsan sana gıcık kapıyorlar :D ;)
    allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah...

13. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    Allah razi olsun kardesim insallah dedigin gibi olur. Zaten cocuk harici birseyi dert etmiyorum kendime. Ona da alisirsam zaten dedigin gibi sayili gun zaten cabuk gecer insallah.

14. Proceed GT

Proceed GT Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    57
    Çok konuşma

Çok karışma

Çok kaçma

Kara kuvvetleri komutanlığı
    3K kuralı

Yoksa 168 günü zehir ederler:)

Bide çamaşır yıkamayı sevmiyosan bol don çorap atlet al götür , kamuflaj zaten devamlı yıkamıyosun

15. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    Abi bir sekilde adapte olacaz artik basavgelen cekilir derler. Tek istegim cok cabuk gecmesi. Allah hetkese kolaylikbve sabir versin. Mecburiyetten 5 kere gataya gittim de askerlige biraz alistim diyebilirim :)

Amin kardesim cok sagol. Hep diyorduk bir gun gideriz diye o gun geldi sonunda. Hayat sartlari ne yapalim. Allah sabrini verir insallah. Tavsiyelerin icin tesekkur ederim dostum. Yeterki sagligim elversin her seyi yaparim. Insllah kimseyle problem yasamadan tez zamanda gider geliriz.

KKK kuralina uymaya calisicam dostum sagol :)

Camasir yikamayi seven bir erkek oldugunu pek sanmiyorum :) Bugun umraniye carsiya bi gideyim diyorum belki asker malzemesi satan bir yer bulurum sadece camasir alicam zaten.

16. kiario63

kiario63

Alınan Beğeniler:
    315
    dikkat et uygun renkte olanlardan al. açık yeşil.

17. MURDOGAN

MURDOGAN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    46
    Gerçek Ad-Soyad:
    murat erdoğan
    Araç Modeli:
    honda jazz
    Az önce yanlıs konuya yazmısım. Buraya da belirteyim. Ben gidiyorum arkadaslar. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin. Kısmetse görüsürüz insallah.

18. pascalim

pascalim Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    2.947
    Gerçek Ad-Soyad:
    Orhan İLYASLI
    Araç Modeli:
    Ceed Consept Plus SW
    Kardeşim iyi bak kendine Allaha emanet arıyorum birazdan.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

19. stormfather

stormfather Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    80
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet ALTINSOY
    Araç Modeli:
    Kia rio 1.5 crdi 2007
    Allah a emanet olun ankara asker alma denilen yer askerlik şubesidir ve tüm ankaranın askerlik şubelerinin birleştiği bir yerdir dikim evinden akdereye doğru giderken bence rahat edeceğiniz biryerdir şimdiden hayırlı tezkereler :)

20. ERSİN

ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Konunun yeni farkina vardim. Hayirli tezkereler. 6 ay uçar gider :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş