Bugün yeni leonun o far opsiyonlu olanından gördüm.Benim hoşuma gitti açıkçası.Ama 4 kişilik ailemi içine sığdıramam.
Volvo C30 1.6 Dizel baktım. Pek piyasası yok ama güzel araba. Guiletta aklımda. Absürd bir örnek olarak ise Polo Gti bakıyorum. Başka da kafama göre araba bulamadım.
İsmail abim gerekeni söylemiş beni canevinden vurmuş yine :thumbup: Bence de leon fr tek geçerim kim ne derse desin kullanan tadını bilir :thumup: yalnız dizeli yok tabi orası ayrı Onun dışında volvo derim bende abi :thumbup1: ama c4 de diyorum hala Polo gtı n tadı farklı belki kullanmışsındır biliyosundur o da Fr gibi farklı bi tadı var ki zaten motora diyecek bişey yok Valla bazı araclar var yıllar gecse tadı damaktan silinmez hafızalara kazınır gerçekten Leon Fr bunlardan biri :thumbup1: iPhone'dan Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sportage sahibi üyemiz MAMİNCİ arabasını sattı DS4 aldı. Hatırladığım kadarı ile kronik problemleri nedeniyle onu da satmak zorunda kaldı. Spartaküsünü sattığına pişmandı. Şimdi Fiorino kullanıyor yanılmıyorsam. Bence fransız arabalarında uzak durun. Ford ve Opel Astra olabilir. Kolay gelsin.
Emre merhaba kardeşim.Kronik problemleri var mıdır bilmem ama ben 7 gün kadar dizel guiletta kullandım çok güzel bir araç tavsiye edebilirim kardeşim.Ama arıza durumu nedir onu bilmiyorum açıkçası.
jetta olabilir yarı otomatik yeni kasa 2012 ve sonrası temiz bulabilirsiniz sanırsam biraz araştırmak birazda şansla olabilir.
Çarşamba vereceğim Pro Ceed'i Engin kardeşim. 55'e kadar çıkardım limitimi. Şu etapta kesinlikle dizele döndüm. Benzinli düşünmüyorum. Yakıt derdi ile uğraşamam. Alırsam da en az 4 sene bineceğim. Otomatik olursa çok daha iyi olur. Ama manuel vitese de hayır demem. Şuan Hyundai i30 Elite Otm. , Volvo C30 (Tek kapı handikap) , Citroen Ds4 Otm. , Alfa Guiletta var aklımda. Acelem yok. Beklemedeyim. Benzinli bir arabadan vazgeçtim abi. S60 evlenince çoluk çocuğa karışınca artık abi. Jetta boyut olarak bana çok fazla. Arabada nadiren üç kişi oluyoruz. Bekar adamım
Arkadaslar 50.000 tl ye kadar arac almak makul yanliz sizinle bugun ogrendigim bisii paylasmak istedim GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi