Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Bakım Ürünlerimiz

'Araç Bakım & Boya Koruma & Detailing & Detaylı Tem' forumunda ERSİN tarafından 31 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. mesnany

mesnany Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Size katılmıyorum.

Ersin arkadaş, siz burada belliki bir markayı öne çıkarmak istemisşsiniz.
    Ben sizin yazdığınız ürünlerin hemen hemen hepsini kullandım. Meguers tabiiki iyi bir ürün ama fiyat ürün kalitesi kıyaslaması yapınca diğer markalara haksızlık yaptığınızı düşünüyorum, hatta eminim.
    Örnek vermek gerekirse ; tavsiye ettiğiniz ürün ile beğenmediğinizi yazdığınız mesela Emax ile Meguers arasına 10 kat fiyat farkı bulunmakta, uygulamada ise hemen hemen aynı neticeyi aldığımı bilmenizi isterim.
    Üstelik birisi anladığım kadarı ile yerli bir ürün ,diğeri ise ithal bir üründür.
    Ben emax markayıda diğer markalarıda kullandım ve Emax ın fiyat ve kalitesinin hiçde diğerlerinin yanında açık ara önde olduğunu söyleyebilirim.
    Ürünün tek eksi yanı ambalajı çok janjanlı değil , ancak ben ambalajına değil içindeki maddeye para ödediğim için benim de yorumum budur.
    Biraz sizi üzdü isem kusura bakmayın ama haksıklık olduğunu düşündüğüm vede çok memnun kaldığım bir ürün hakkında yorum yapmayıda duyarlıve bu forumlardaki fikirleri takip eden birisi olarak yazma gereğini duydum.
    Selam ve sevgiler,

MESNAN

2. ERSİN

ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Nasıl 10 Kat Fiyat Farkı Var ?

E-max 1 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Genel Araç İçi Temizleme = 10 TL 1 E 5 Çoğaltılabiliyor Yazıyor Tabi 1 E 5 De Özelligi Kalırsa..

Meguiars APC (Bu Ürün İle Aynı İşi Görüyor ) 1 Litresi 22.5 TL Ve 1 E 10 Çoğaltılabiliyor .Ve 1 E 10 Da Hiç Özelligini Kaybetmiyor..

Atas Vinette 2 Kg Su 20 Tl Bu Meguiarsdan Daha Yoğun..

Meguiars 1 Litreden 11 Litre Çıkarıyor Fiyatı 22.5 TL
    E-Max 1 Litreden 6 Litre Çıkartıyor Fiyatı 10 TL..

Fırçasız Yıkama Şampuanınız 20 TL 1 Litresi
    Atas Proteo 2 Litresi 25 TL.. Aynı İşi Yapıyor Derseniz Ben Buna Sadece Gülerim..
    Fırça Yok Sünger Yok , Ön Yıkama Yok , Direk İlaçlama Pompası İle Sulandırılmış Proteo Sıkıldı.
    Ardından Sadece Basınçlı Su İle Yıkandı Hiç Bir Ek Malzeme Yok
    Öncesi

Durulama ve kurulama sonrası:

E-max 1 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Konsantre Motor Temizleme 11.5 TL
    Atas EST 1 KG 1E5 12 TL

Buyrun EST Farkı ( Özellikle İntercoolerlara Bakın )
    Buda Emax Motor Temizleyici

İsterseniz Sizin Emaxını Hiç Çoğaltmadan SIkalım , Atasıda Direk 1 E5 Sıkalım Sonucu Görelim.. Ben Resimlerini Attım..

Ben Hiç Bir Markanın Satıcısı , Sahibi ,Bayisi Değilim Kullanıcısıyım Ve Kullandıgım Ürünü Yorumlamak Ve Almak İsteyenleri Bilgilendirmek Benim Görevim. Bizde Boş Laf YOk Herşey Deliliyle Resimleriyle Ortada...

3. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Buda Atas Vinet Farkı ;
    Öncesi

Sonrası ;

4. ReNe

ReNe Super Moderator Super Moderator

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Sayın Mesnany , foruma dün üye olup bugün konu hakkında açıklama yapmışsınız kendinizi de daha tanıtmadan hemde , şimdi burda sizin yorumunuzu pek objektif bulmuyorum ama Ersin bey bu konularda meraklı ve yeteneklidir , biliyoruz ki hiç bir ürünün satıcılığını yada reklamını yapmamaktadır ...

5. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Gerek Yok Abi . Sonuçta Benim Meslegim Araç Bakım Ürünleri Ticareti Değil. Alakası Bile Olmayan Elektronik Sektöründeyim. Herşeyi Resimleriyle Fiyatlarıyla Koydum :)

6. ReNe

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    ;) ispat ortada değilmi .

7. e-max

e-max Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    E-max 1 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Genel Araç İçi Temizleme = 10 TL 1 E 5 Çoğaltılabiliyor Yazıyor Tabi 1 E 5 De Özelligi Kalırsa.. biz dolandırıcı değiliz sahtekar hiç değil ersin bey 35 senelik A.ş ' yiz bahsettiginiz listede sütü begenmediniz ama yazdıgınız bir kaç markanın içinde bizim sütümüz var sizin begendiginiz .... 25 senedir süt silikon emilsoyun imalatımız var Türkiye' de bu üretimi gerçekleştiren sayılı firmalardanız. Üzerinde E-max yazanı tavsiye etmeyip aynı ürünün başka markada satılanını tavsiye etmeniz zaten konuyla iligli ne kadar bilgili oldugunuzu ortaya koyuyor. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim

8. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    O Tavsiye Ettigim Ürün 1 Tl Lik Ürün , Tavsiye Etmedigim Ürün 10 Tl.. 1 Lira Verilip Kullanılabilir. 15 Tl Ye Daha İyisi Varken Neden İyisini Tavsiye Etmeyeyim. Ben Resimleri Koydum. Araç Temizleyici Madem O Kadar Yoğun Neden Diger Markalar Gibi 1 E 10 Değil.. E-max Genel Temizleyicinin Neredeyse Hepsi Duruyor İlk Saf Haldeki Resmini Çekecem Sonra Sulandırılmış Resmini Çekecem .Renk Değişiminden Yoğunlugunu Görün. ( 1e5 Sulandıracam ) Aynı Şekilde Meguiarsıda Koyacam Onuda 1 E 10 Sulandıracam.

Buda Başka Bir Markanın 15 TL Ye Satılan Sütü

9. e-max

e-max Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Neredeyse Hepsi Duruyor İlk Saf Haldeki Resmini Çekecem Sonra Sulandırılmış Resmini Çekecem

İşte efsane cümle :)

Renk Değişiminden Yoğunlugunu Görün. :) :)

Bilginize hayran kaldım ama unutmayın ki hangi boyanın (yani rengin) üzerine su ilave ederseniz rengi açılır. Herkesin rengi şimdi belli oldu. amacım sizin fikrinizi değiştirmek asla değil ama kimya bilginizde markamızı kötüleyecek düzeyde değil kusura bakmayın.

Sizin paylaştıgınız resimlerinde samimiyetine inanmıyorum daha size cevap verip sizi rahatsız etmekte istemiyorum DİGER FORUMLARDA YAZILANLARI OKUYUN LÜTFEN. eleştiriler var ama asla sizin gibi taraflı marka odaklı değiller.

10. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Buyrun TR Deki Detailing Forumlarınada Bekleriz Sizi , Bakın E-Maxın İsmi Geçiyormu..
    Evet Çektim Bile Resimleri , Neden Meg De Atasda Veya Başka Markada 1e10 Da Bile Renk Değişimi Aşırı Olmuyorda Emax 1 e 5 De Neredeyse Suya Dönüyor. ? En Basiti Kokusu Bile Bir Tuhaf Kullandıgım Tüm Genel Temizleyicilerin Kokusu Resmen Temizlik Tazelik Kokuyor Bunun Kokusu Bile Bir Farklı. Ben Kullanıcıyım , Kullandıgım Ürün Hakkında Yorum Yapmak En Doğal Hakkım Bu Tüm Sanal Alemde Böyledir. İyi Yorum Oldumu Alkış Kötü Yorum Oldumu Öyle Değil.. Yok Öyle Bişey İşte. Çok Az Bir Fiyat Farkı İle Daha Pro. Daha Kaliteli Daha İyi Markaları Almak Varken Neden Memnun Kalmadıgım Ürünü Tavsiye Edeyim ?

Buyrun Çoğaltılmış Ürünlerin Yoğunlugu .. Üzerine Su İlave Ettimi Rengi Açılır Demişsiniz Eee Bu Ne Oluyor Yoğunlugu Düşmüş Olmuyormu ? O Derin Kimya Bilgilerinizle Aydınlatın O Zamam Bizi.

Aslında Ben Bunları Yapmak Zorunda Bile Değilim Ama Sadece Laf Atıp Kaçmak İstemiyorum ,

30 ML Emax Genel Temizleyici

150 ML Su

Işıktan Dolayı Tam Anlaşılmıyor En Son Arka Planda Son Halini Çektim. Su Bardağa Sığmadı
    Büyük Bardağa Aldım ;

Buda Son Hali ;

11. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Yine Sözümün Arkasındayım Diger Bahsettigim Markalardan İyi İş Çıkartıyor Derseniz Daha Yorum Bile Yazmama Gerek Yok.

12. e-max

e-max Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya bakın ben size tavsiye edin demedim ilk attıgım mesajı okursanız merak ettim neden öyle birşey söylediniz neden memnun kalmadınız diye. Siz kalkıp bana 1 e 10 sulandırırsak, üründe birşey kalırsa tabi, kullanırsınız biz sanki dolandırıcI sahtekarmışız gibi konuşamazsınız. gelip ben size siz kaliteden anlasanız Kia kullanmazsınız desem hoşunuza gider mi. Tabiki herkes begenicek diye birşey yok ama burası internet diyede agzınıza geleni yazamazsınız.

Şimdide gelmiş bana 2 bardak koyup renklere göre yogunluk analizi yapıyorsunuz. Buyrun gelin çok begendiniz markanın numunesinide alın yogunluklara içindeki kimyasallara kimyagerlerimiz analiz yapsın hem sizde biraz konuya vakıf olun. 2 bardaga ürün koyup rengi az açıldı çok açıldı diye bir deneme yapmanın ne kadar mantıksızca oldugunu da anlarsınız. Boyanın koyuluguna açıklıgına göre su ile karıştırıldıgında daha az veya daha çok renk açılıcagını anlayamadıysanız bu zamana kadar oda sizin probleminiz.

Buyrun TR Deki Detailing Forumlarınada Bekleriz Sizi , Bakın E-Maxın İsmi Geçiyormu.. DEMİŞSİNİZ

Sitenin adminin ricası ile üye oldum siteye bilgilerimi paylaşmamı ürünlerimizi kullandıklarını söyledi. Sitede üyeligim açılmış konu başlıgım yazılmış yorumlarım ordada mevcut. 27 yaşındayım 10 seneden fazladır forumlarda geziyorum hemen her marka aracın sahibi oldum şimdi 200sx' im var temizlik sadece kokuyla renkle anlaşılmaz aslında paylaşabilecegim binlerce bilgi var ama kime işte :) şuan sizle bi firma yöneticisi olarak konuşuyorum ama otomobil işi benim hayatım çocuklugumdan beri bazen günde 2 kez bile aracımı yıkadıgım olur şimdi kendime ait bir yıkamam var benim derdim inanın ürünü begenip begenmemeniz değil ama savunmam gereken bir konu olursada internet ortamı gerçek ortam hiç farketmez ben sonuna kadar ürünlerimin arkasındayım. Sizin taraflı oldugunuz çok açık az önce size hak verip çok iyi cevap verdi diyen arkadaşlarda bu yazılanları okur tekrar yorum yaparlar umarım.

WWwww.hepsiburada.com/Liste/e-max-1-kg-51-cogaltilabilir-genel-arac-ici-temizleme-090222/productDetails.aspx?productId=otm090222&categoryId=20035742&SKU=OTM090222#Yorumlar

bu 9 yorumuda biz yazdık zaten.

http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=4116

Bunlarda dolandırıcı insanları yanlış bilgilendiriyor.

13. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    İşte O Forumda Görebileceginiz Tek E-Max Konusudur. Bende O Forumda 1 Senedir Yazıyorum. Belki 1 Belki 2 Tane E-Max Konusu Gördüm.

Siz Lafı Çarpıtıyorsunuz
    Az Bir Farkla Yada Aynı Fiyata Daha İyisi Varken Neden Sizin Ürününüz Tavsiye Edeyim ?

Madem Otomobil Forumlarındasınız O Zaman Otomobiller Hakında Bir Örnek Vereyim , Aynı Paraya Aynı Sınıfta Mercedesimi Alırsınız Yoksa VW Yimi Opelimi ?

14. ReNe

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    Emrah Bey neyin peşindesiniz anlayamıyorum , tamam siz ürünlerinizi çok yanlış bir dille burada anlattınız , Ersin Bey de kendi deneyimlerini burada paylaştı isterseniz bundan sonrasını kullanıcılara bırakın çünkü Ersin Bey'i ürünlerinizin mükemmel olduğu fikrine zorla inandıramazsınız . 10 yıldır forumlarda gezip hala nasıl bir dille konuşacağınızı öğrenemeyişinizi mi eleştireyim Ersin Bey'le alay etmeye çalışmanızı mı eleştireyim bilemedim . Siz bu forumda kimseye ne diyip ne diyemiyeceğini söyleyemezsiniz , burası bir paylaşım yeri burdaki kullanıcıların kendi idrak yetenekleri var neyin doğru neyin yanlış olduğunu onlara bırakmak daha doğru olacaktır . Verdiğiniz örnekte bile saplantılı ruh halinizi yansıtıyorsunuz Kia markası ile sizin ürününüzü kalitesinin ne alakası varsa :) Kia ile Nissan kalitesini aynı cümlede bile kullanmam şahsen size hayatta başarılar diliyorum , bu konuyuda daha fazla uzatmamanız dileğiyle ...

15. e-max

e-max Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Buyrun TR Deki Detailing Forumlarınada Bekleriz Sizi , Bakın E-Maxın İsmi Geçiyormu..

Bir kactane daha link atsam siz ben oyle bisey soylemedimmi diyeceksiniz ? Ayrica ben size bizi tavsiye edin gibi bir cumlem oldu mu ? Ben burda reklamda yapmadm urunde anlatmadim ne istisaniz kullanin ama bir markayi kotulerken kurdugunuz cumleler garip yoksa sizin neyi kulandiginiza kimse karisamaz az oncede ayni seyi yaptiniz bakin bakalim e-maxin adi geciyor mu link yollayinca belki 1-2 diyorsunuz herneyse .

16. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Aynı Sitedede 10000 Tane Meguiars Vs Başka Markaların Konusunu Bulurum. Bugün Bende Bir Ürün Çıkartsam Herhangi Bir Forumda Elbet Konusu Olur..

Evet Benim Konudaki İlk Mesajlarım Tavsiye Üzerineydi , Ne Demişim ; Tavsiye Etmem Yazmışım.

17. e-max

e-max Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Eet ben saplantiliyim hatta sizofrenim urunlerin hepside camasir suyu zaten :) sizede bir omur boyu mutluluklar

18. mesnany

mesnany Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sayın Rene , ben burada yeniyim evet, benim Kia ne arabam var ne de oldu, sadece Google dan araç ürünlerini araştırıken bu forumu tesadüfen buldum ve biraz haksızlık olduğunu düşündüğüm için (üye olmadan yazılamadığı için üye olarak) bunları yazdım. Burada durmaya niyetim de yok, sizi de rahatsız etti isem kusura bakma...
    Ama benim haklı olduğum da ortaya çıktı, Ersin bey o kadar hazırlıklı ki; Motor temizlemeyi hemen test etmiş ve 2 ürünle yapılmış testi resimlendirip sayfaya koymuş. Bir motorun ne kadar sürede kirleneceği (ilk resimdeki gibi) sonrada diğer ürünle test için tekrar temizlenmesi için kirlenecek zamanı bulması, doğrusu bunun kurgu olduğunu apaçık belli ediyor. Bayağı hazırlıklı bir durum :)
    Benim ne x marka ile nede y marka ile işim yok, sadece duyarlılık göstermek istedim. Zaten Emax rumuzlu kişi ile aralarında soru cevap yazışmaları olayı dahada netleştirmiş.
    Burada olmamın nedeni de buydu, siz veya başkası istediğini düşünebilir veya düşenemeyip başkasının düşüncesini kendine rehber seçer, karar kendinindir.
    Sizlere iyi forumlar yada yorumlar dilerim.

19. ERSİN

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Benimde Bişey Yazmama Gerek Yok , Yazacagımı Yazdım. Savundugunuz Ürünler Benim Bahsettigim Ürünlerden Daha İyi İş Çıkaramıyor , Kesin Ve Net Bir Bilgidir.

Emax İle Temizlemeye Çalıştıgım Motor Bulunan Foto Tarihi , 01092011
    Buda Atas EST İle Temizlenen Motorun Bulundugu Foto Tarihi 09102011

Temizlenmemiş Motorun Daha Ne Kirlenmesinden Bahsediyorsunuz . Birde İntercoolera Dikkatlice Bakın Sürekli Hava İle Temasta Olan Bir Parça Kirlenme Süresi Max 1 Hafta..

Neyse Dahada Cevap Yazıp Yorulmayın Boşuna

20. ayas

ayas Sürücü

Alınan Beğeniler:
    21
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ferhat
    Araç Modeli:
    Kia rio 2010
    Vallahi yorumları okuyucunca baya hoşuma gitti tutarlı tartışmaları herzaman severim. Şimdi kullanıcı yorumlarının arkasında art niyet aramak yerine bence yerli malı üreticileri kalite yükseltme çabası içine girmeli. Janjanlı şişeler yapılması gerekiyorsa yapılmalı içide kaliteli ürünle doldurulmalı, janjanlı ambalajı bir kere satarsınız ama janjanlı ambalajlı içide kaliteli ürünü hep satarsınız. Bence üretici firma burada kullanıcıyla gereksiz tartışmalara girmek yerine kendi uygulama ve test verilerini yayınlamalı. Unutulmamalıki en iyi reklam kulaktan kulağa yapılan reklamdır. Üretici firma burada kullanıcıyı farklı amaçlarla itham altında bırakmak yerine forumdan 10 tane bu işe meraklı adama göndersin ürünlerini test etsinler. Onlarda kullanıcı yorumlarını objektif olarak yayınlasın. Unutulmamalıki en iyi reklam tavsiyedir. Şunuda belirtmek isterim ben bunları yazarken bu işlerle yakından uzaktan ilgisi olmayan bir kişiyim yani ne a markasını kullandım bu güne kadar ne b markasını ama bir tüketici olarak her zaman yerli malı üreticisini desteklerim. Tabiki paramın karşılığını veriyorsa.

Bu Sayfayı Paylaş