Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ANLAMSIZ KONULAR BOŞ MUHABBETLER

'Sohbet' forumunda silverhawk07 tarafından 20 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. wonqS

wonqS

Alınan Beğeniler:
    1
    Bence çok yanlış düşünüyorsunuz, forum kategorilerine bakarsanız 'Sohbet' bölümü mevcut. Burda 'Kia' ile alakasız bir çok konu açılabileceğini düşünüyorum. Evet çoğu kişi hiç uğraşmadan forumdaki konuları araştırmadan var olan bir konuyu tekrardan açabiliyor bu bence de yanlış ama futbol takımı muhabbetleri ve benzeri konuların sohbet kategorisi altında konuşulabileceğini düşünüyorum.

Hatta kategoriler arasında "Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler" diye bir bölümde mevcut, burada da kia ila alakasız bir çok konu olduğuna eminim doğru tabi burada yer alan konularda size göre gereksiz, anlamsız ve boş mesaj.

Saygılarımla.

2. ERSİN

ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211
    Anlatılmak istenen biraz yanlış anlaşılıyor , Muhabbet elbet olacak tabiki ama deniyorki kia üzerine olan konuların muhabbet-sohbet konularının üstünde olması.

3. ser.duman

ser.duman F1 Pilotu

Alınan Beğeniler:
    867
    Gerçek Ad-Soyad:
    sercan duman
    Araç Modeli:
    2008 CERATO COMFORT 1,6 138 HP 320NM
    bende bazen bakıyorum da gereksız konular goruyorum ama okumuyorum...!acılsada olur acılmasada..

Rene'ye de katılıyorum; forumda uye sayımız artıkca..,mesajlara yetısemez oluyoruz son 15 degılde 20 veya 30 olsa gercekten ıyı olur

4. seryılmaz

seryılmaz Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    147
    Gerçek Ad-Soyad:
    erol yılmaz
    Araç Modeli:
    KİA CEED CONCEPT CRDİ
    Her akşam mutlaka foruma girip yazılanları okumaya çalışıyorum.Okumaya çalıştıklarım, beni bilgilendiren ya da keyiflendiren (konu öbnemli değil ,misal Heh takma adlı Hakan Bey'inkiler,yönetici Serdar Bey'inkiler,Rene'nin araç tanıtımları,Kanikarali Beyinkiler vs ) direkt hedefe yönelik ve laf kalabalığına meydan vermeden çözüm sunan tipte mesajlar.Gelgelelim bazı mesajlar da herhangi bir konuda yardım tallep eden bir arkadaşa çözüm önerisi olarak '' bence sen servise git '' veya '' konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar sizi bilgilendireceklerdir'' gibi gereksiz laf kalabalığı yapıyorlar.Bu forumu seviyorum,birçok üyeyi şahsen tanımasam da uzun zamandır tanıyormuş gibi hissediyorum.Bir yıllık Kia araç sahipliği serüvenimde çok faydalı bilgiler edindim,yarar gördüm.Ama iyi şeyleri okumak için gereksiz bir yığın laf kalabalığı okumak zorunda olmaktan silverhawk07 gibi zaman zaman ben de rahatsızım.Söylediklerimin kimseyi kırmasını istemem,madem herkes fikrini beyan etmekte özgür,bu da benimki...

5. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Bakın uzun süredir başka bir forumda aktif üyelik yapmaktayım. Oradaki durum inanın insanların beklediği forum şartlarının kat ve kat üstünde...buluşmalar, sohbetler tartışmalar, mangallar, geleneksel toplantılar, çay partileri, otel buluşmaları ailecek görüşmeler, ev ziyaretler, stickerler, kartvizitler, şapkalar, polarlar, tshirtler inanın herşey var...burada da olabilir. Tabi ne kadar olmasını istersek. Neden bunu engelleyelim neden başka konular olmasın...sadece soru sor cevap ver bilmiyorsan birşey deme...hani diyonuz ya laf kalabalığı. Inanın soru sorduğunuzda karşınızdaki istediğıniz cevabı vermese bile en azından okunduğu hissi veriyor. Bu yeni bir üye için çok samimi olduğudur. Hani diyonuz ya mesaj sayısı artsın diye cevap veriliyor...ne kazanıyor ki para mı veriyorlar, benzin mi veriyorlar, yoksa arabamı...ya da veriyorlarda ben mi bilmiyorum ey yönetici arkadaşlar...neyse böyle böyle konular açarak ortamı germeyin derim, bu güne kadar sorun yoktuda şimdi mi oldu. Lütfen son zamanlarda zaten ortam bayağı geriliyor bazı konularda...bunlara gerek yok. Size sesleniyorum duyarlı forum üyeleri bunlara taviz vermeyin. Yoksa insanların foruma girme hissi gittikçe soğur. Zamanla aktif üye sayısı azalır. Başka bir yer ile kıyaslamak istemezdim, ben bu forumu seviyorum. Kia kullansamda kullanmasamda ben forumda elimden geldiği kadar aktif olmaya konu paylaşmaya sohbet etmeye varım. Birbirimizi kırmayalım :)
    Saygılarımı sunarım

GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6. quoris

quoris Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    :thumbup1::thumbup:

7. seryılmaz

seryılmaz Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    147
    Gerçek Ad-Soyad:
    erol yılmaz
    Araç Modeli:
    KİA CEED CONCEPT CRDİ
    Maksat polemik yartmak değil ama, ben dahil forumdaki her üyenin bu foruma öncelikli katılış amacını hatırlatmak isterim.Ancak demiyorum ki konumuz sadece Kia olsun ; elbette yaşam deneyimlerimizi,mutluluklarımızı,etkinliklerimizi vb.leri de kendimizi bireyi olarak gördüğümüz Kia ailesinin bu mecrada yolları hasbelkader kesişmiş diğer üyeleriyle paylaşabilelim.Ama lütfen bu forumun ana fikrini tali unsur haline getirip forumu face ya da twiter gibi gereksizliklerin tavan yaptığı sosyal paylaşım ortamlarına dönüştürmeyelim...

8. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    İsmail beye ben de katılıyorum. Biri birşey sorduğunda birilerinin cevap vermesi ( ne olursa ) o kişi de ilgilenildiği hissi uyandırır ve sayfayı yenileme sayısı artacaktır :thumbup1:

9. 2berk

2berk Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Güzel şeyler olduğuna katılıyorum bunların. Ben de aktif forumcuyum yıllardır ve bizde bu tip organizasyanları sürekli yapıyoruz. Ama bu bahsettiğim forum kapalı forum. Yani sadece üyelerin okuyabildiği türden. Ama Kia Türkiye üye olsun olmasın herkesin okuyabilmesi için herhalde açık bırakılmış. Üye olmayan biri bu siteyi neden inceler? Tabi ki Kia markası için. İşte burada çelişki oluyor gibi hakikaten. Kia harici konulardan belki aradığını bulamıyor olabilir. Biraz üzerinde düşünülebilir bu konunun..

BU arada site ortamı gerçekten güzel evet belki belli isimler üzerinde dönüyor olsa da muhabbet.. Kia aracım olmasa da takip edip sohbete katılacağım nadir sitelerden biri..:thumbup1:

10. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Arkadaşlar çoğu yeni üyemiz forum içerisinde mesaj yazmadan önce konu başlıklarını,konunun aranırken arama motorunun hassasiyetini ve kia dışı konular için yazılacak başlığı bulmakta üyeliğinin başlarında menülere alışana kadar az da olsa sıkıntılar yaşayabiliyorlar.Bu yüzden bazı konular yanlış yerlere açılabiliyor.Mesela bende ''Ceratoma audi stili angel eye-bi-xenon far yaptım'' konusunu DIY başlığı olup olmadığını bilmediğim için cerato başlığı altına açmıştım.Yani ben de yanlış yere konu açmıştım.Tabi ki zamanla öğrendim.O aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda aynı şekilde zamanla forum ve menülerine daha aşina olacaktır;)
    Ancak teknik probleminin cevabını aldıktan sonra aramıza fazla ya da hiç katılmayan arkadaşlarımızın da daha aktif olmalarını bende isterim açıkçası.Burada hepimiz bir marka logosu etrafında önce sanal,sonra da fiilen arkadaşlıklar kuruyoruz.3 kişi de olsak Pazar günü yapılan Kocaeli buluşması bence çok güzeldi.Ali Bey ve Sercan kardeşimle yüz yüze tanışma fırsatı elde ettim.Yani sanallıktan gerçek tanışma ve iletişime giriş yaptık.Ben elimde olan stickerlardan verdim,Ali Bey küçük hediyeler verdi,Sercan kardeşimiz Ali Bey in sticker ını yapıştırdı,yani güzel bir tecrübeydi.Bence forumumuzda ki bu yüksek saygı seviyesini koruduğumuz sürece dostluklar gelişecek ve sadece forumda değil,gerçek hayatta da iletişime geçeceğiz.
    Ben herkese bu iyi niyetli ve her üyeye saygılı tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum.Sağolun,varolun.

11. enco59

enco59 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    8
    herkez bir değil herkezin bilgiside aynı değil ben teknik konulardan anlamam bu yüzden bu konulara yazmam sadece okurum.. normal sohbete katılırım herkez istediğini yazabilir bence.. her modelin bir başlığı var teknik konulari veye arac bilgilerini orda paylaşiyoruz zaten bizim istediğimiz yada aradığımız konu illa en üstte olcak diye bir kaide yok malesefki biraz araştirma yapcaz :))

Bu Sayfayı Paylaş