Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2017 kia rio hakkında

'Rio Forum - Club' forumunda KAPSHY tarafından 10 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. sefaklc

sefaklc Sürücü

Alınan Beğeniler:
    68
    Gerçek Ad-Soyad:
    Sefa Kılıç
    Araç Modeli:
    Rio 1.25 CVVT Comfort 2015
    Benim aracımda 10 aylık, fiyatın düşmesini hatta çok ciddi değer kaybetmesini istiyorum. Çok zarar etmeliyim bu araçtan ama dediğiniz gibi araçların fiyatları artıyor ve maalesef cüzi kar etme veya zarar etmeme durumunda kalıyoruz. Seneye araç değiştirecek olsam Rio dan belki 3 bin kar ederim ama yerine alacağım araçtan 10 bin zarar ederim. Fiyatlar aman artmasın. Toplam 7 bin zarar olur. Yani araç fiyatlarındaki artış herkese yansır. Araç almışsındır biraz az yansır ama değiştirirken yansır. Arabası olmayana bile bircok urunde son tüketici maliyetleri artarak yansır. Onun için zarar etmeyi çok istiyorum.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. spawn025

spawn025 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    64
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ömer AYDIN
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.4 CRDİ Concept
    Ben riomu pestili cikana kadar kullanacagim. Devir wlindekini tutma devri. Satarsam yerine koyamam. Birde yeni kasayi hic sevemedim i20 gibi olmus. Elimizdekinin kiymetini bilelim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tt_boy bunu beğendi.
  3. endspeed

endspeed Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    154
    Gerçek Ad-Soyad:
    Erdem Caliskan
    Araç Modeli:
    Rio Consept 2015
    etme eylama yazık etme ... şaka bi yana dışı güzel tm i20 ye yakın ama içi bir iki yer dışında iyi değil aynı rio sadece göğüs ve multimedyalı gösterge kapı kolu kısımı direksiyon filan hep sanki bir modeldeb alınmış gibi hele göğüs tofaş lada çizgileri var çok çukurlu yerleri var multimedya cliodan emanet olmuş azcık gömebilirlerdi arkasını ama klima kontrol güzel olmuş. Koltuklarda fena değil ekranda güzel. Tutulurmu şansına bilemem ama sanki i20 den fazla tutulur gibi fiyata bakıcaz fiyat yüksek olursa biraz bu rio lar gibi tutulma ihtimali düşük. Yenileme kampanyası olursa ben değiştircem :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ReNe bunu beğendi.
  4. nazdrovya

nazdrovya Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Burak
    Araç Modeli:
    Rio
    arkadaşlar merhaba,
    kasım ayı içerisinde sıfır bir araç almayı düşünüyorum. en çok rio, i20 ve clio arasında kaldım. tam rioya karar vermişken 2017 yeni kasasının şubat ayında piyasada olabileceğini öğrendim. sizce ne yapmalıyım. yeni aracı mı bekleyip almalıyım yoksa 2016 modelinin fiyatının düşmesini mi beklemeliyim. yada başka model bir araç mı almalıyım.?? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

vonallen bunu beğendi.
  5. vonallen

vonallen Sürücü

Alınan Beğeniler:
    77
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan TÜRKMEN
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Comfort 2015
    2016 Rio al

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. endspeed

endspeed Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    154
    Gerçek Ad-Soyad:
    Erdem Caliskan
    Araç Modeli:
    Rio Consept 2015
    2017 al diyeceğim ama yeni araçta ses yalıtımı vs nasıl bilmediğimden kulağımı çınlatmak istemem 2016 alman sanki daha iyi olur gibi ama 2017 de alırsan tecrüve kazanı kazandırırsın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ReNe

ReNe Super Moderator Super Moderator

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Yıl sonu gelmesi dolayısıyla Rio lar için kampanya yapabilirler lakin yeni Rio'ların fiyatları biraz tuzlu olabilir . Tam anlamıyla bütçeye bakar :) Bu en son makyajlanan Clio larda çok güzel oldu dıştan ama sanırım alt yapısı değişmedi sesli amortisör ve rüzgar yalıtım sorunu devam ediyordur . i20 Yerine her daim Rio derim ben şahsi fikrim olarak ..

Bu Sayfayı Paylaş