Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1000 Km'de otomatik spo'ma Lavato taktırdım.

'LPG Sistemleri' forumunda Ozan Güneri tarafından 24 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

1. ozgurvar

ozgurvar Sürücü

Alınan Beğeniler:
    19
    Gerçek Ad-Soyad:
    ÖZGÜR VAR
    Araç Modeli:
    YENİ SPORTAGE 1,6 GDI OTM
    Arkadaşlar ldi sistemde lpg sıkıştırılıp enjektöre sıvı giriyor Bu yüzden mototda tahribat yapılmadan orjinal enjektörlee ile motora giriyor Ekstra bir enjektör takılmıyor Aracın kapıları açtığınızda robotik sesler çıkararak sikistirma yapıyor sonrasında lpg enjektorlerinin rahatsız edici şıkırtısı yok Benim bütün araçlarım lpg li idi. Düz sistem, fast enjektör sistem, yaglamali sistem hepsinde fark var. Bu sistemin 8bin tl tuttuguna bakmayın. Motora zarari yok. Bakımı yok. Benzin ile karışık gitmediği için daha tasarruflu. 30bin km binince kendini amorti ediyor. Ben bu rakama 2 senede ulaşırım.

LG-D958 cihazımdan gönderildi

Aydın/Aydın bunu beğendi.
  2. ahmetgocemez

ahmetgocemez Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ahmet Gocemez
    Araç Modeli:
    2013 Kia Sportage Concept Plus 1.6 GDI Benzin Otomatik (Sıvı Sistem MarJET LDI LPG) & 2006 Fiat Idea 1.3 Multijet Dizel & 2011 Fiat Doblo 1.4 Fire Benzin BRC LPG
    Ben 4250TL ye MarJET Marka Sıvı Sistem LPG takdırdım, dediğiniz sesler çok fazla değil. Ayrıca benzin yakmadığı için çok memnunuz

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 17 Haziran 2016
  3. Ali34CaN

Ali34CaN Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    327
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali Can
    Araç Modeli:
    Old Sportage 2015
    Hayırlı olsun

4. ahmetgocemez

ahmetgocemez Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ahmet Gocemez
    Araç Modeli:
    2013 Kia Sportage Concept Plus 1.6 GDI Benzin Otomatik (Sıvı Sistem MarJET LDI LPG) & 2006 Fiat Idea 1.3 Multijet Dizel & 2011 Fiat Doblo 1.4 Fire Benzin BRC LPG
    Tesekkurler

Bu Sayfayı Paylaş