Arkadaşlar OECD kaynaklı birkaç veri, teknolojide dünyada bulunduğumuz yer hakkında fikir vermesi için: (aslında tablo yapmaya çalıştım ama rakamlar karıştığından sadeleştirdim ) Yüksek teknoloji içerikli ihracatın toplam imalat sanayindeki oranı: Yıl: 2009 Brezilya: 13,2 Çin: 27,5 Hindistan: 9,1 Güney Kore: 28,7 Türkiye: 1,7 :thumbdown:
Mehmet Bey yine zülf'ü yâre dokunmuşsunuz. Biraz ağır olacak ama kime ait olduğunu bilmediğim ama sonuna kadar katıldığım bir söz vardır. Bu sözü en son arab gençlerinin binek araçlarla yaptığı akrobasi gösterileri için kullanmıştım burada. Bize de kullanmak nasip oldu sonunda. "Uygarlık teknolojiyi kullanabilme yetisidir."
Güney Kore ile Kuzey Korenın araları şuan karışık olmaya başladı yine. İnşallah etkileyici birşey olmaz. Kuzey kore savaş ilan etti diye haberler çıktı ama çeviri hatasıymış..
Sadece dizi üretiyoruz maalesef.Çoğu bizim toplumumuzun yakınından bile geçmeyen çarpık ilişkilerin ve tarihsel gerçeklerin anlatılmadığı dizileri de ihraç ediyoruz.:thumbdown: