herkeze selam 2006 rio dsl comfort Aracımı yeni aldım.Çok memnunum.Yanlız trip düğmesine bastığımda sadece km bilgisi geliyor.ortalama yakıt , kalan yakıtla gidilebilecek mesafe gibi bilgiler bu araçta yokmudur.2000 clio da bile vardı Yoksa benmi bulamadım.Garip geldi.
Yol bilgi ekranı olarak tanımlamakta fayda var.Malesef anlık yakıt değeri ölçümü yok.Ceratolarda da 2007 ve sonrasında bu değer okunabilmeye başladı.Öncekilerde yok.
Eksiklik konusunda aynı fikirdeyim... Standart olarak sunulması gerekir. Ama hala son teknoloji araçların bile orta donanımlarında var. Baz larda yok
Kesinlikle haklısın İsmail.Sırf donanımlar arasında fark olsun diye çıkartılmış bir özellik gibi düşünüyorum ben.
peki bunu serviste sonradan ekletmek mümkünmüdür acaba ? sis farı gibi sonradan takılabilen bir donanım olabilir yada sadece yazılım ile gelebilir belki.
Maalesef mümkün olmuyor.Bu bilgileri gösterge paneli arkasındaki minicom isimli bir basit bilgisayar ve eprom yapısı üretiyor.Gösterenle göstermeyenlerin bu mincom u farklı yapıda