10 kasım LPG KABLO

Yeniden rio, fakat bir sorum var.

'Rio Forum - Club' forumunda malicinar tarafından 6 Ağustos 2018 tarihinde açılan konu

1. malicinar

malicinar Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    Gerçek Ad-Soyad:
    M. Ali Ç.
    Araç Modeli:
    Rio natty
    Merhaba arkadaşlar 2016da 2014 model Rio natty 1.25 alarak aranıza katılmıştım. Yanlız aracın çok yakıp az kaçması ve donanımsız olması nedeniyle 3 ay önce satarak 2013 model pejo 208 1.4 hdi aldım. Şuan 79bin km de . Araç hem donanımlı hem de ekonomik bir araç ama riodaki zevki alamadım ve dış görünüm olarak apartmanda hanımın arkadaşları bile önceki arabanız çok havalıydı, şöyle bi sokağa girdimi kendine baktırırdı dedi :) Ben de hem eski zevki alamamam hem de eşimin ısrarı nedeniyle rioya dönmek istiyorum tekrar.

2.el 2012 model 71 binde 1.4 crdi fancy buldum. Fakat aracın tek kazası var sol ön çamurluk bölgesinden.Buna bağlı olarak 1.900 TL tek hasar kaydı var. Değişen olarak. Sol ön çamurluğun yanı sıra,
    sol ön salıncak,
    sol ön taşıyıcı,
    sol ön amortisör,
    ön sağ aks rulmanı,
    sol rot başı,
    ön sağ z rot (askı rotu),
    davlumbaz göbeği,
    ön tampon braketi,
    ön tampon spoiler,
    sol ön paçalık.
    hepsi orijinaliyle değişmiş tek kazadan, tek kazadan oluşan hasarlar, ve direksiyonu bayağı yıpranmış kılıf dikilmiş. şimdi bu alınmayacak bir araç mıdır? yoksa her çamurluk bölgesinden olan kazada aşağı yukarı bu parçalar zaten değişir mi?
    Fiyatı kazasızlarından 4bin falan daha uygun. Keza kendi aracımın satışını yapmak üzereyim bunu alırsam en az 3 bin de yanıma kalıyor. Siz olsanız alır mıydınız ?

2. fatboy

fatboy Sürücü

Alınan Beğeniler:
    76
    Gerçek Ad-Soyad:
    Çağatay
    Araç Modeli:
    2005 KIA SORENTO EX PREMIUM OV
    Eğer kaporta hasarı da yoksa bu kaza daha çok alttan vurma gibi duruyor. Örneğin bir kaldırıma çıkma gibi. Şasede kayma/oynama yoksa düşünülebilir.

malicinar bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş