Evet arkadaşlar az kaldı 2013 e girmemize Peki sayın forum üyelerimiz nerede yeni yıla girecekler...bakalım en çok kim eğlenecek Saygılarımla
Bende Yalovaya anamın yanına gidecem.Yeni yılı anam ve kardeşlerimle birlikte girecem.Herkese nice nice mutlu yıllar dilerim.
havai fişek güzel fikir...umarım bulutlar çok alçak olmaz dimi insan sevdikleriyle beraber yeni yıla girmesi ne güzel birşey :thumbup1:
Biz de PTT modundayız. Çucuklar eğlenmeye gider. Biz eşimle birlikte yemek yeriz. Araban ve yörük semai ile başlayan mezemiz, mahur, hüzzam belkide O.Gencebay ile devam eder büyük ihtimal..:scratchonesheadcc1: Sağlıklı, Neşeli ve mutlu Yıllar...
Ali bey aynı dilden konuşuyoruz.. Ben de Klasik Türk müziği ileuğraşıyorum.. Bu arada biz de evde ailece geçirenlerdeniz. Herkese mutlu sağlıklı bir yıl dilerim.:thumbup1:
Tuğberk bey (yanlış hatırlamıyorumdur umarım) ben yalnızca dinleyiciyim. Size ailenize ve tüm insanlığa mutlu yıllar dilerim.
Umarım herkes mutlu bir şekilde yeni yıla girmiştir...mutluluklar herzaman sizle ve ailenizle olur inşallah Saygılarımla :thumbup::thumbup::thumbup: