http://www.kia-rio.com/ Merhabalar , Kia Riolara az bir zaman kaldı ama teknik olarak fazla bilgimiz yoktu ama kia'nın avrupa sitesinde rio için çalışmalar başlamış , tabii ülkemize nasıl donanım paketleri gelir bilemiyorum ama inceleyelim canavarı Benim ceratoya göre 18 tane geliştirilmiş özellik ve oyuncak var ama motor konusunda umarım 90 hp den yüksek model getirirler mesela 128 hp lik ünite gibi , yoksa chip yapmak zorunda kalacağız yine :blush:
70 Bg 90 Bg ve 128 Bg dizel olarak motor seçenekleri varmış ama ülkemizde bir yazıda okumuştum 70 bg ile 90 bg lik piyasa sürülecekmiş diyordu. Tabi resmi ne olur bilemiyorum. İnşallah 128 bg gelir benimde aklımdan geçiyor yeni rio; tasarımı olarak çok başarılı bir araç :thumbup1:
70 hp lik ise segmentinin en ekonomik ama bence en sıkıcı sürüş hissi veren modeli olacak tam anlamıyla ekonomi ve çevreye duyarlılık isteyen müşteriler için olacak , 85 gram co2 salınımı şahane şaka gibi ... 6 ileri vites 70 hp lik araçta nasıl olacak bilemiyorum 90 hp lik opel astra gibi olacak gibime geliyor umarım aracın ağırlığı azaltılmıştır ...