Merhaba arkadaşlar Yeni rio sedan sahibiyim. Daha önceden fabiam vardı. Bir yazıda okuyup etkilenerek araca K&N nin kutu için hava filtresinden taktırmıştım. Gerçekten gaz tepkimesi ve yakıtında fark etti. çok memnun kalarak kullandım. uzun vade de çok ta ekonomikte bir ürün. 1 milyon km garantili. Araç üzerindeki normal filtrelerin hava geçirgenliği %30 olan ve tozlandıkça daha da azalan filtrelere kıyasla, K&N hava geçirgenliği %90 lara çıkarıyor. Ben 7500 de bir temizledim. yağa kıl tüy tozda geçirmeğinden yağı temiz tutuyor. Yeni Rio aracıma almak için şaşmazda özen ticarete uğradım. Daha önceden K&N yi oradan almıştım. abi bunlara olmuyor gibisinden ilgilenmedi. Elinde hep hazır kitler var. (BMW, pejo vs) Kiaya uygun aksesuar bulmak gerçekten çok zor. Uğraşmak istemedi anlayacağınız. Tercihim kutu içi ama olmazsa kutunun içine açık filtre alacağım. Bu konuda filtreyi ve uygulamayı yapabilecek, tanıdığı olan yardımcı olacak arkadaşlar var ise çok sevinirim.. herkese güzel bir hafta dilerim.
Açık filtreyi kaput dışından beslemezseniz tüketim artar, performans düşer. En güzeli kutuiçi, ses olarakta rahatsız etmiyor.