Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Rio HB

'Rio Forum - Club' forumunda kerimbiber tarafından 19 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. kerimbiber

kerimbiber Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Kerim Biber
    Araç Modeli:
    2017
    Merhaba, Yeni Rio HB almayı düşünüyorum(1.25L Benzin) Sizlere soru sormak için daha yeni sitenize üye oldum yardımcı olacağınızı düşünerek. Daha önce Fiat Puntom vardı. Araçtan çok memnundum. Puntonun yeni modelleri çıkmadığı için ona benzer arabalara yöenldim. Eski aracım dizeldi ancak şuan benzinli bir araç istiyorum. Öncelikle arabayla ilgili genel bir bilgi verirseniz mutlu olurum. Artı ve eksi yönleri, en çok neyinde problem var veya diğer araçlara göre neyi güzel vs. Ve forumunuza biraz baktım bir kaç bilgi edinmek için. Yeni model anlamında değil de aracın genel olarak modelleriyle alakalı da bilgi edinmek amaçlı yazdım. Aklımda soru işareti olan şey yakıtı. Benzinli modelleriyle alakalı sitenizde fazla bir bilgi bulamasamda bilgi veren arkadaşlar hep farklı ramaklar söylüyor. Buna bir açıklık getirmek istiyorum.

Kolay gelsin.

2. spawn025

spawn025 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    64
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ömer AYDIN
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.4 CRDİ Concept
    Foruma hoşgeldiniz. 1.25 motoru tavsiye etmiyorum. Hem çok yakıyor hemde performans yok. Bir depoya şehir içi 320 km gidebiliyordum benzinlisi vardı bende 2015 concept. Sattım dizel aldım. Memnun olan arkadaşlarımız elbetteki var brn tüp taktırmak istemediğim için elimden çıkardım. Yakıtı hariç güzel araç. Birde boyunuz uzun ise (1.95-2 m) diziniz hep ön klima tuşlarına değiyor. Bunun haricinde araç güzel. Birde yine kumho lastiklerler gelirse süspansiyon çok sert oluyor lastikleri değiştirmek sorunda kalıyorsunuz. Lastikler Kumho ise birde lastik masrafınız var demektir.

3. kerimbiber

kerimbiber Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Kerim Biber
    Araç Modeli:
    2017
    Teşekkürler öncelikle cevabınız için. Yakıt anlamında resmi sitesinde şehir içi 100 km de 6 litre gösteriyor. Bu rakamı tam olarak vermyeceğini biliyorum. Ancak sizin dediğinize göre bu rakam fazla bir şekilde artıyor. Benzinli araç istediğim için bu modeli seçiyorum.
    Kolay gelsin

4. vonallen

vonallen Sürücü

Alınan Beğeniler:
    77
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan TÜRKMEN
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 Comfort 2015
    benzinde 550 km gidiyor 1.25 motor bir depoyla... çok yaktığını düşünmüyorum.

5. aedrio

aedrio Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Anıl Egemen Doğan
    Araç Modeli:
    Kia Rio
    24 Temmuz' da 1.25 Concept aldım. 0 km. Ankara'da yaşıyorum. Aracım şu an 1800 km' de ortalama yakıt tüketimi 6.1. 208 tl lik benzinle en son 662.9 km yol yaptım. Bunun 160 km lik kısmı Ankara-Kızılcahamam arası git gel. Onun dışında tamamen Ankara için. Genel anlamda çok memnunum. Yalıtımı rüzgar sesi olarak bence sınıf ortalamalarının üstünde ancak çok az lastik yuvarlanma sesi alıyor. Her hangi bir trim sesi henüz yok. İleride olur mu bilmiyorum. 1.25 yokuşlarda biraz performans olarak düşüyor ama onun dışında ben çok memnunum. Bu birazda araçtan ne beklediğiniz ile alakalı olabilir.

6. kucukfatih54

kucukfatih54 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    Gerçek Ad-Soyad:
    tatanga54
    Araç Modeli:
    kia rio 1.4 crdi concept
    Merhaba kendi sinifinda clio 1.2 , polo 1.4 , auris 1.3 , corsa 1.2 , i20 1.2 den iyidir merak etmeyin

7. Yavz34

Yavz34 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yavuz selim
    Araç Modeli:
    Rio
    Bende de punto evo dynamic dizel vardı sonra rio 1.4 crdi fancy aldım bu araca binince tokluğu kalitesi kullanımı daha iyi perfomans olarakta daha iyi
    Koltukların sarması yol tutuşu hepsi güzel kesinlikle diyemezsin ah puntom diye
    Tabi dizel arabadan inip benzinli araca binersen ah dersin onu söliyim :)
    Dizel için söylüyorum puntodan 1 lt daha fazla yakıyor ama arabayı kullanıp gaza bastığın zaman onlar aklına bile gelmiyor
    Bana sorarsan 1.25 motor a vereceğin parayla bi alt kasanın sıfıra yakın 2. El dizelini tercih et derim, tabi az km yapıyorsan kapıda sıfır araç dursun diyorsan rio gayet başarılı bir araç

8. Okan07

Okan07 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    Okan Sunay
    Araç Modeli:
    1.4 CRDİ SPORTY
    su anda 1.4 crdi sporty kullanıyorum öncesinde 3.20 d vardı onun öncesinde 2011 cam tavan dinamık punto vardı hatasız boyasız 80 binde de satmıstım :) galiba puntocular buraya toplandık.
    punto ile kıyas yapıcak olursak daglar kadar fark var. tork ic kalite donanım. punto da sadece cam arka tavan olusu ve cift klima birde yumusak süspansiyon artı özelliklerde.
    benzinli 0 alıcağınıza 2 *3 yaşında dizel almanızı full donanımlısını almanızı tavsiye ederim. ama bastan söylim alçak şaşe oluşu ve kia ların sert süspansiyonu ilk başlarda sizi cıldırtabilir puntoyu arayabilirsiniz :)

Bu Sayfayı Paylaş