Merhabalar Arkadaşlar, Tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak isterim, 2012 ocak ayında Rio ile aranıza katılmıştım.(Aracı sıfır almıştım).Araç ocak ayında 2 yaşına girecek ve uzatilmiş garantide olacak 45 bin bakımı + fren balata(ön arka) yaptıracağım 800-900 TL fiyat aldım. Bu bakımı yaptırayım mı yoksa garantiyi 1-2 ay erken bozup özel bir serviste mi yaptırayım? Birde bu uzatilmiş garanti nedir? Teşekkürler, Saygılar,
Eyer aracınızda uzatılmış garantiniz varsa servis dışında başka yere gidemezsiniz gittiniz anda herhangibir olumsuz durumda servis hiçbirşey yapmaz
Uzatılmış garanti süresi ne kadar birde bu garanti neleri kapsıyor. Bunu öğrenmeniz lazım. Bildiğiniz gibi kia 5 sene garanti veriyor ama son 3 senesini çelik motor karşılıyor haliyle herşeyi garantiye sokmuyor. Bunları bilirseniz riski görmüş olursunuz. Birde sizleri aramızda daha aktif görmek isteriz. Saygılarımla
Bu mesajda görebilirsiniz neleri kapsamadığını. http://www.kiaclubtr.com/showpost.php?p=89270&postcount=19
Kaliteli balata kullanılacaksa fren balatalarını dışarıda değiştirtebilirsiniz.Ama ben orjinali tavsiye ederim.