Aracım iki haftalık. 300 kmde. 1,6 gsl plus-2013 Bu gün şu sorunlar ortaya çıktı. 1- kontağı kapatıp aracı kilitlesemde radyo kapanmıyor 2- kumandadan açıp kapatırken yanan uyarı ışıkları (flaşörler) yanmadan kapanıp açılıyor 3- sinyal verirken viraj aydınlatma ışıkları yanmıyor. 4- engin start düğmesinin ışığı aracı kilitlesemde sönmüyor.(kırmızı ışık) deneyimi, bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum. teşekkürler şimdiden
Sizce bir sigorta atma sorunu vb. basit birşeymidir, yoksa elektronik beyinde veya başka bir yerde ciddi bir sorunmudur. aracı sıfır alıp iki haftada böyle sorunla karşılaşınca can sıkıcı oluyor.. servise gideceğim ama merak ettim doğrusu. teşekkürler.
Geçmiş olsun.Muhtemel bir role sıkıntısı,ya da arz kaçak gibi görünüyor.Aracınız yeni olduğu için sistem oturana kadar bu tarz şeyler bazen olabilir.Servise gidip gösterin.Garanti kapsamında problem giderilir. Eğer araç garanti kapsamında olmasaydı akü - kutup başını söküp sonra tekrar takın ve bir daha olacak mı deneyin derdim ama bunlara hiç gerek yok.Götürün servise sorunu çözerler bence.Tekrar geçmiş olsun.
Bu gün servise gönderdim aracı, bilgisayara bağlamışlar, sorun yok tüm fonksiyonları çalışıyor demişler, çalışıyor da. Demek ki şu bilgisayarlarda arada program çakışır, kapat-aç yapınca düzelir ya, bu da onun gibi bir şey sanırım. sorun şu an için hallolmuş durumda. tekrarlamaz umarım.
Sağolun!Yalnız böyle bişey niye oldu? tekrarlar mı? Elektronik sisteminde sıkıntılar mı var? soruları kafama takıldı! bekleyip göreceğiz. Hayırlısı artık..
Ben aracı aldıktan 4 gün sonra sağ tekerden ses gelmeye başlamıştı Başayara götürdüm tekeri söküp yaptılar. disk e taş gelmiş dediler ama hiç inandırıcı gelmedi. tabi tekerlek üstndeki plastik çamurluğu da çizmeleri de ayrı bir olay
Aslında elektronik sistemlerede böyle sorunların olması çok normal. örneğin bilgisayarlar, akıllı telefonları ele alalım. Bazen kitlenebiliyor tekrardan resetlemek gerekiyor. Araçlarımızda da teknolojiyi fazlasıyla kullandıklarından bazen şans durumuna göre tahlihsizlikler yaşanabiliyor.