Güle güle kullanın. Işıklı olsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum Birde bunları nerden? Ne kadara mal olduğunu yazarsanız iyi olur.
arkadaşlar yeni kasa ceed lere ışıklı kapı eşiği henüz yok. Bu ürünü Bursa Omsa-Line firmasından tedarik edebilirsiniz. Firmanın yeni adresi wwwotoaksesuar.com dan online sipariş verebilirsiniz. Fiyatı 55 TL ilgili arkadaşlara duyurulur.
arkadaşlar ben aracımı aldığımdan bu yana bu ürünü araştırmaktaydım. İnternette sorgulamadığım yer kalmadı desem yalan olmaz. Bulduğum firmanın Sitesinde dahi yoktu. internette arattığınızda yeni kasa için krom kapı eşiği bulunamıyordu. En sonunda Bursa 'da bahsettiğim firmada buldum. Demem o ki ben bu ürünü bulmakta epey zorlandım. Bu forumdaki arkadaşlar zorlanmasın diye tedarik ettiğim ürünü paylaştım ben zorluk çektim başkaları çekmesin diye. Araştırmalarım sonunda ışıklısınada hiç rastlamadım.Aldığım firmayada sorduğumda yeni kasalar için ürünün mevcut olmadığını söylediler.
http://www.otoaksesuar.com/KiA-RiO-isikli-Kapi-Esigi uygun olsa alıcam valla 2 parca ıcınde 190 TL vermek sacmalık olur