merhaba arkadaşlar benim aracım KİA RİO 1,4 FANCY DİZEL 5600 KM de şuan sıkıntım var hala bir çözüm bulunmadı artık bende kızdım tüketici mahkemesine kadar gideceğim bilir kişi tesbiti isteyip gerekirse dava açacağım çünki çelik motor beni dinlemiyor.aracıma binmek içimden gelmiyor çünki benim aracım şehir içinde 8 ile 8,5 lt şehir dışında otobanda 6,9 ile 7,2 lt yakıt tüketiyor bu değerler gayet uygun bir şekilde kullanılarak alındı hatta yol bilgisayarındaki vites değiştirme talimatına tamamen uyuldu seri kullanım yok 100 km üstüne geçilmedi.yakıt totalden euro dizel şimdi sizden ricam bana sizin yakıt değerleriniz nedir yazarmısınız yol bilgisayarında anlık veri değil ortalama yakıt sarfiyatınızı nedir benim için önemli şimdiden teşekkür eder konu hk önemli görüşlerinizde bildirirseniz sevinirim
Sizin Degerleriniz Göstergedeki Değermi Yoksa Pompa Değerimi. Pompadan Ölçüncede Aynı Değerler Çıkıyormu ?
pompadan ölçüm filan olmadıki servis hiç bir işlem yapmadı 5000 km yi geç düzelir gibi sözler söylediler 5600 oldu hala aynı
Pompa Derken , Depo Fullenip Biraz Kullanılıp Tekrar Fullenip Hesaptaki litre İle Yol Bilgisayarındaki Litre Tutuyormu Demek İstedim
Abi sizin daha önceki konunuzda servis ile test sürşü yapılıp az yaktığını ama yol bilgisayarının yüksek gösterdiğini yasmıştınız.şimdi yol bilgisayarı hatalı gösterse de araba gerçekte az yakıyorsa içimden binmek gelmiyor demenii anlayamıyorum.?Arabadan memnunsan gersçektede az yakıyosa dert etmeye çok gerek yok. Ben lpg ile biniyorum aldığım yakıt ve gittiğim yola bakıyorum
evet test sürüşünde öyle bir sonuç almış ve burada paylaşmıştım fakat ozamanda servis yol bilgisayarında bir terslik olduğunu tesbit etti çelik motorada telefonla bildirdi ve kimsenin sesi çıkmadı 2 aydan fazla oldu ayrıca arabayı kullanırken gözümüz ister istemez o değerlere takılıyor 8 lt bazen 9 lt görünce insanın canı sıkılıyor kardeşim ve bu arabayı ben hep şehir dışında kullanmayacağımki test 90 km ila 100 km süratle düz yolda giderken yapıldı ve o değerler çıktı bu araba için kia motor şehir içinde 5 litre yakar diyor bende diyorumki en az 8 lt yakıyor şehir içinde. 1,6 cc dizel kia ceed kullanan taksiciler dahi benden çok ama çok az yakıyor benim isyanım buna