https://www.facebook.com/photo.php?v=10151684188712575&set=vb.308889516065&type=2&theater aracın direksiyon sertliği 3 farklı modda ayarlanıbiliyormus ceed kullanan arkadaşlara yardımcı olmuştur umarım
ben hiç öyle bir araç kullanmadım. babama yeni ceed aldık hatta ona bu farklı direksiyon şekillerini nerden nasıl ayarlayacağını gösterdim ama arada ne fark var bilmiyorum. daha babamın arabasını uzun süreli kullanmak nasip olmadı. muhtemel sertliği ayarlıyordur.
sanırım sertlık veya yumuşaklık ayarı yapılıyordur ınsıgnıada araç yavasken 1-2-3. viteslerde dıreksıyonu çok agır bıldıgınız kara dıreksıyon gıbı ama hızlanınca gayet yumuşak. ceed de bunu çözmüşler ıstedıgın gıbı kullanıyorsun ceratolarda da bır kaç manevradan sonra agırlaşıyordu
Selamlar,dediğiniz gibi araçta standart,comfort ve spor şeklinde modlar var bunlar direksiyonun sertliğini ayarlamamızı sağlıyor.ben şehir içinde genelde comfort modunu tercih ediyorum
otoyolda sport yada normal modda kulllanım gerçekten insana sürüş zevki veriyor.. comfort modda kullanım ise, bugüne kadar kullandığım araç direksiyonları içinde en kolay kullanımlı olanı.. Direksiyon kuş kadar hafifliyor... yeni öğrenenler için ideal...
Çok güzel bir özellik,yol şartlarına göre de sürücüyü rahat ettirir.Artık araba sürerken yoruldum demek pek anlamlı olmamaya başladı.
2 ay boyunca standart modda kullanmıştım bir gün yolda giderken direksiyon üzerinde ki tuş dikkatimi çekti ve basıverdim birden direksiyon kuş gibi hafifledi ve o dakikadan itibaren araç sürmek bana ayrı bir zevk vermeye başladı. Comfort modda direksiyon gerçekten çok yumuşak ve manevra yeteneğinizi inanılmaz derecede arttırıyor. Sport bana çok sert geldi onda pek rahat edemedim ama kesinlikle tavsiyem comfort modda kullanmanız.
:thumbup1: direksiyon modları cidden konforu çok etkilemektedir. babamda confort modda kullanıyor. hiç şikayetini duymadım