2005 elantram dan sonra yeni aracım 2011 sonata oldu arkadaşlar. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah Murat Bey.Çok güzel araba.Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Hayırlı olsun Murat bey hyundai clupten takipteydim sizin araç aldığınızı orada gördüm aracınız hayırlı uğurlu olsun benimde takip ettiğim bir araç her gün malum sitede ilanlara bakıyorum gerçekten çok güzel bir araç kısmet ise bende sizin ki gibi bir araç almayı planlıyorum onun için aracin gidişi, yakisi, duruşu, konforu vs gibi şeyleri değerlendirirseniz ben ve benim gibi almayı düşünenlere çok faydası olacaktır maşallah araç çok güzel tekerine taş değmesin Serdar beyde soft yazılımda düşünüyorsunuz sanırım bilgilendirirmeleri merak ile bekliyorum
Konfor olarak zaten araç her türlü ihtiyacı karşılıyor. Eksik olarak koltuk sogutma yok fakat bu sıcaklarda rahatsız etmedi. Uzun yol verisi 5.7lt oldu 120km sabit Hızda. Şehir içi 7.9 lt de ama şunuda belirteyim araç servis e 2 sene önce girmiş km olarak bakım zamanı geçmemiş ama değişim şart. Bu gün servisten randevu aldım bakım fiyatı 580 tl. Ve patlak bir hoparlör vardı oda garantiden değişecek. Yol tutuş gibi birşeyden bahsetmeye gerek duymuyorum D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerler çok güzel maşallah aklıma takılan bir şey var arka koltuklarında ısıtması mevcut mu acaba malum sitede özellikler kısmına isaretliyorlar da merak ettim Servis fiyatıda bence gayet iyi yapılan işlemleri de paylasirsaniz mutlu oluruz
Koltuk ısıtma mevcut deneme yaptım güzel bir duygu Tüketim değerleri yağ bakımından sonra düşecektir, zaten @Serdar bey önümüzdeki ay yazılım atacak araca dahada aşağı çekeriz onu Serviste 6 litre yağ, polen filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, yağ tapası ve contası değişecek 580 tl fiyat aldım ama 550 tl ye indirilir gibi D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun paylaşımlarınızı takipteyim servis gayet iyi fiyat vermiş d sınıfı bir araç için dışarıya gitmeye hiç gerek yok bence Serdar beyin yaptığı yazılımdan sonrasını da merak ediyorum tadından yenmez olur gibi geliyor bana
hayırlı olsun bizim kurumda makam aracı var 2006 2,4 gls benzinli var biraz külfetli araç amortisör baslarına ses yapıyor diye yağ sıkıyorlardı
Murat bey sizi takipteyim fakat bu aralar pek birşey paylasmiyorsunuz sanırım araçtan çok memnunsunuz hiç aklınıza gelmiyor sizin gibi bir sonata sahibi olmayı düşünen bizler sizden fikirler ve gerçek düşünceler duymak istiyoruz paylaşımlarınızı merakla bekliyorum